Eladó, Dunaharaszti, 3+1 szobásEladó, Dunaharaszti, 3+1 szobásEladó, Dunaharaszti, 3+1 szobásEladó, Dunaharaszti, 3+1 szobásEladó, Dunaharaszti, 3+1 szobásEladó, Dunaharaszti, 3+1 szobásEladó, Dunaharaszti, 3+1 szobásEladó, Dunaharaszti, 3+1 szobásEladó, Dunaharaszti, 3+1 szobásEladó, Dunaharaszti, 3+1 szobásEladó, Dunaharaszti, 3+1 szobásEladó, Dunaharaszti, 3+1 szobás
Eladó, Dunaharaszti, 3+1 szobás
24 700 000 Ft
190 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó, Dunaharaszti, 3+1 szobás
Eladó, Dunaharaszti, 3+1 szobás
24,7 M Ft
190 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 773 5820
ReferensNoszkay Zsuzsanna
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Eladó, Dunaharaszti, 3+1 szobás

130 m2alapterület
3 és fél szoba
492 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Dunaharaszti Óvárosában NAGYON JÓ HELYEN egy 492 nm területű telken egy két EGYSZINTES épületből álló családi ház gyönyörű, csendes, forgalommentes utcában Eladó. A főépület 80m2 (mely áll: előszoba, konyha-étkezőből, és két nagy méretű szobából, egy külön mellékhelyiségből és egy fürdőkádas fürdőszobából) alapterületű a 60- s években épült megfelelő beton alappal, a hátsó épület kb. 50m2 és mely jelenleg kb. 70%-os készültségi fokban van: a körítő falazat a belső válaszfalak megvannak a műanyag nyílászárók beépítve, villanyszerelés részben kész áll:: konyha-étkezőből, nappaliból, szobából és egy fürdőszobából. Mindkét épület teljes közművel ellátva, illetve a telken több melléképület is helyett kapott az egyik részben alá pincézve.
2015-ben a főépületben a nyílászárók és a fűtéskorszerűsítés is megtörtént így a meleg vizet és a fűtést egy kombi kazán készíti. De igény esetén az épület melletti melléképületben a vegyes tüzelésű kazán beépíthető, a helye megvan. 
Az ablakokon redőny és szúnyogháló felszereltek. 
A telken fúrt kút megtalálható.

Az ingatlan közelében minden megtalálható 5 perc sétával: piac, óvoda, iskola, gyógyszertár, pékség továbbá a Baktay tér (ahol: posta, okmányiroda, fagyizó, éttermek megtalálhatóak) 

Mivel az ingatlan két utcáról nyílik és már jelenleg is két nagy kapuval rendelkezik, a telek adottságait tekintve egyszerűen kerítéssel le is lehet választani a telekrészeket ezért KIADÁSRA KIVÁLÓ. 
Kis ráfordítással nagyon jó befektetés ár-értékarányban és a hely tekintetében!
A rezsi költség elenyésző! 

AZ ÁR IRÁNYÁR!

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018