Debrecen eladó telekDebrecen eladó telekDebrecen eladó telekDebrecen eladó telekDebrecen eladó telekDebrecen eladó telekDebrecen eladó telekDebrecen eladó telekDebrecen eladó telekDebrecen eladó telekDebrecen eladó telekDebrecen eladó telek
Debrecen eladó telek
12 600 000 Ft
14 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Debrecen eladó telek
Debrecen eladó telek
12,6 M Ft
14 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 20 970 3789
ReferensHívjon
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek
Debrecen eladó telek

900 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Debrecen-Pallagon a város legújabb, és legelegánsabb villaparkjában a Barackvirág lakóparkban közművesített, kedvezően tájolt, jó benapozottságú építési telek eladó.  Az utcában a közvilágítás is kiépításre került.
A Barackvirág Lakópark Debrecentől 5 km-re található a híres Nagyerdő tőszomszédságában. A Nagyerdő árnyas fái között vezet az a rövid út, mely az itt lakót elviszi a város egyik legszebb helyén található ősi településre, Pallagra. Amennyiben szereti a csendet, a jó levegőt, a szellős, és tágas tereket, a természetet, akkor Önnek is itt kell laknia. Amennyiben elege van a zsúfolt, forgalommal terhelt lakóövezetből engedje meg magának azt a lehetőséget, hogy Ön is megtapasztalja azt, amit már nagyon sokan tudnak, és naponta átélnek, amikor a tücsök játsza az altatódalt, az énekesmadarak pedig az ébresztőt... Barátai csak nyugodtan irigykedjenek majd Önre! A telek 30%-ban beépíthető, így elegendő zöld terület marad a családi időtöltésre. Telek mérete: 900 m2 Ár: 12.600.000 Ft.

Érdeklődni 18 óra után a 06-20-97-03-789 tel. számon.

  • Tulajdonostól
Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018