hirdetés
Eladó családi ház, Csanytelek, 5 szobásEladó családi ház, Csanytelek, 5 szobás
Hirdetés
Eladó családi ház, Csanytelek, 5 szobásEladó családi ház, Csanytelek, 5 szobásEladó családi ház, Csanytelek, 5 szobásEladó családi ház, Csanytelek, 5 szobásEladó családi ház, Csanytelek, 5 szobásEladó családi ház, Csanytelek, 5 szobásEladó családi ház, Csanytelek, 5 szobásEladó családi ház, Csanytelek, 5 szobásEladó családi ház, Csanytelek, 5 szobásEladó családi ház, Csanytelek, 5 szobásEladó családi ház, Csanytelek, 5 szobásEladó családi ház, Csanytelek, 5 szobásEladó családi ház, Csanytelek, 5 szobás
Eladó családi ház, Csanytelek, 5 szobás
12 500 000 Ft125 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Csanytelek, 5 szobás
Eladó családi ház, Csanytelek, 5 szobás
12,5 M Ft
125 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 412 4351
ReferensBodor Bendegúz
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház, Csanytelek, 5 szobás

100 m2alapterület
5 szoba
1712 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

CSANYTELEKEN központhoz közeli, 100 m2 alapterületű, padlásteres, tágas, napfényes családi ház eladó.
Az ingatlan akár két generációnak is megfelelő. Az épület falazata tégla, 2016-ban körben teljesen le lett szigetelve, ekkor lett kicserélve a tetőszerkezet is, a nyílászárók műanyagra lettek cserélve. 380V-os ipari áram bevezetve. A telek rendezett, 1712 nm2 alapterületű. Az ingatlan egy világos előtérrel és közlekedővel, 5 szobával, konyhával, kamrával és fürdőszobával, külön wc-vel rendelkezik. Az otthon melegéről bálás kazán gondoskodik, a meleg vizet a napkollektor, télen a napelemről működő villanybojler adja. Ingyen van a villany és meleg víz évek óta. A főépülettel kapcsolatos egy szerelőaknás garázs, egy fedett kocsibeálló és több melléképület is nyílik az udvarra. Per- és tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal.

Amennyiben az ingatlan vásárláshoz banki finanszírozásra, CSOK-ra van szüksége,hitelszakértő munkatársunk teljes körű, díjmentes hitel- és biztosításközvetítési szolgáltatással áll rendelkezésére.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon nyugodtan!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018