hirdetés
Családi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteres
Hirdetés
Családi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteresCsaládi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteres
Családi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteres
29 900 000 Ft360,2 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteres
Családi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteres
29,9 M Ft
360,2 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 653 7195
ReferensViczián Ágnes
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Családi ház eladó Csákvár, 83 négyzetméteres

83 m2alapterület
3 és fél szoba
állapotú
4036 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Gyönyörű panorámával rendelkező, a Vértes lábánál elhelyezkedő családi ház (83 m2) és a hozzá tartozó présház tulajdonostól eladó (26 m2).
A telek teljesen gondozott, füvesített és gyümölcsfákkal tarkított. Egy része termőföldnek van kialakítva, így annak is lehet használni a telek egy részét. A telek egybefüggő és ezzel a két ingatlannal rendelkezik. A telken még egy kisebb tyúkól, kis beállóval is található.
A ház alsó részén, előszoba, amerikai konyha, nagy spejz résszel, nappali (étkezővel), WC és fürdőkádas fürdőszoba található. A felső emeleten két és fél szoba és egy kisebb közlekedő helyezkedik el. A ház jobb oldalán egy külön bejáratú barkács műhely, a fedett terasz alatt pedig egy fáskamra található. A ház cserépkályhás, fa tüzelésű és két emésztőgödör oldja meg a szennyvíz elvezetést. Az ingatlanban gáz nincsen, PB gázpalackos főzési megoldás lehetséges. Víz és villany bevezetve és működtetve, egy plusz szivattyú került beszerelésre a víz még jobb minőségének érdekében.
A lenti présház 28 m2 alapterületű, ahol egy munkatér, egy kertigéptároló, egy kisebb méregraktár, pince és wc található. A padlás beépíthető!
Aki egyszer megnézi rögtön beleszeret ebbe a csodálatos tájba és ebbe a gyönyörű telekbe. Remek kikapcsolódáshoz és családoknak is egyaránt.

  • CSOK igényelhető
  • félkomfortos
  • egyéb fűtés
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018