Jó elhelyezkedésű
Budapesti albérlet, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti albérlet, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti albérlet, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti albérlet, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti albérlet, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti albérlet, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti albérlet, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti albérlet, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti albérlet, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti albérlet, Erzsébetváros, 2 szobás
Jó elhelyezkedésű
Budapesti albérlet, Erzsébetváros, 2 szobás
175 E Ft/hó
2,8 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapesti albérlet, Erzsébetváros, 2 szobás
Budapesti albérlet, Erzsébetváros, 2 szobás
175 E Ft/hó
2,8 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 1 408 8660
ReferensPont Jó Ingatlan Zrt.
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapesti albérlet, Erzsébetváros, 2 szobás

62 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kiadó az Astoriánál, a Dohány utcában felújított lakás.
A lakást 4 éve teljesen felújították, kicserélték a burkolatokat, vezetékeket, bútorokat. Teljesen felszerelt, az ágyneműtől a konyhai eszközökön át minden rendelkezésre áll.
A lakás Dél-Nyugati tájolásának köszönhetően világos, benapozott. Az ablakok hő- és hangszigeteltek. A fűtést villannyal oldották meg, minden fűtőtesten termosztáttal.
A lakás beosztása a következő: tágas nappali, ahol egy hálórész lett elkülönítve, konyha étkezősarokkal, fürdőszoba és ebből nyíló WC. Mivel a belmagasság megengedte (3,7 m), a fürdőszoba fölött egy felvőgaléria is ki lett alakítva, ahol 2 személy kényelmesen aludhat.
A konyha teljesen gépesített, hűtő, mosógép, mosogatógép, sütési- és főzési lehetőség.
A ház rendezett, tiszta.
A lakás rezsije havi 60 ezer Ft, ami a bérleti díjon felül fizetendő havonta. Ez magába foglalja a fűtés, víz, csatorna, kábel TV, internet, távfelügyeleti riasztó és a közös költség díját, ez fix díj.
Birtokba vehető 2019. január 3.-ától. A bérleti idő minimum egy év. Az aktuális bérleti díjon felül 2 havi kaució szükséges.
Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, hívjon a megadott telefonszámon.

  • komfortos
  • elektromos
  • lift van
  • Épület emelet: 3.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019