Budapest kiadó lakás, Kelenföld, Somogyi út, 65 négyzetméteresBudapest kiadó lakás, Kelenföld, Somogyi út, 65 négyzetméteresBudapest kiadó lakás, Kelenföld, Somogyi út, 65 négyzetméteresBudapest kiadó lakás, Kelenföld, Somogyi út, 65 négyzetméteresBudapest kiadó lakás, Kelenföld, Somogyi út, 65 négyzetméteresBudapest kiadó lakás, Kelenföld, Somogyi út, 65 négyzetméteresBudapest kiadó lakás, Kelenföld, Somogyi út, 65 négyzetméteresBudapest kiadó lakás, Kelenföld, Somogyi út, 65 négyzetméteresBudapest kiadó lakás, Kelenföld, Somogyi út, 65 négyzetméteresBudapest kiadó lakás, Kelenföld, Somogyi út, 65 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás, Kelenföld, Somogyi út, 65 négyzetméteres
220 E Ft/hó3,4 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó lakás, Kelenföld, Somogyi út, 65 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás, Kelenföld, Somogyi út, 65 négyzetméteres
220 E Ft/hó
3,4 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 646 5817
ReferensHalász Menyhért
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás

Budapest kiadó lakás, Kelenföld, Somogyi út, 65 négyzetméteres

65 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének kedvelt része, Kelenföld. A közelben pályaudvar található, és tucatnyi egyéb tömegközlekedési vonal vezet el erre. Egy percre található a 4-esmetro végállomása a Kelenföldi pályaudvarnál. Az autópályák (M1, M7, M0) is közel vannak, valamint a Budapest határában épült nagy bevásárlóközpontok is közvetlenül, átszállás nélkül is megközelíthetőek. A közelben óvoda, iskola valamint orvosi rendelő és kórház is van, több bolt és szolgáltatás áll rendelkezésünkre.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az épület 5 szintes, 2006-ban épült, újszerű állapotban van. A 21 lakásos téglaházban lift segíti az emeletekre való feljutást. A ház jól karbantartott állapotban van. A társasház megtakarításokkal rendelkezik,
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 65 nm-es jelenleg irodának használt lakás tökéletes műszaki állapotnak örvend. Az első emeleten található, lift segíti az emeletre való feljutást. Az irodába belépve egy világos, kellemes hangulatú, fiatalosan berendezett térbe jutunk, 6 munkaállomás lett kialakítva, a jobb oldalt beépített szekrények segítik a tárolást. Az irodahelyiség az utcára néz, és tartozik hozzá egy 4 nm-es erkély is. Szemben lett kialakítva egy teakonyha, WC, mosdók, öltöző. A nagy helyiségből nyílik egy főnöki iroda is. Jelenleg egy 7 fős építész iroda működik benne, 2018 május 1.-én költöznek az új helyükre.
Az iroda teljes berendezéssel kiadó! Egyedi igények szerint lehetőség van átalakításra. Ideális lehet kis cégek központjának, jóga stúdiónak, web shopnak, de akár lakásnak is visszaalakítható!
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 65 nm
- Iroda: 42,75 nm
- Fürdő,WC, Öltöző: 5 nm
- Teakonyha: 2 nm
- Főnöki iroda: 15 nm
- Erkély: 4 nm
Belmagasság: 2,7 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet cirko kazán biztosítja. Vízóra van. Légkondicionált, és riasztóval felszerelt az iroda.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 15.000 Ft, amely magába foglalja a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.
A fűtés költsége átlagosan 5.000 Ft.
TÁROLÓ:
Az irodához nem tartozik tároló. Beépített gardróbok segítik a tárolást.
PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra, nem fizetős övezet. A házban bérelhető teremgarázs hely.
BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució szükséges. A tulajdonos számla képes.
A lakás bútorozva (teljes felszerelés), vagy igény esetén bútorozatlanul is kiadó.
Az ingatlan hosszú távra (minimum 1 évre) kiadó.
Bérleti díj: 220 ezer Ft/hó
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • erkély

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018