Kiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteres
Kiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteres
350 E Ft/hó4,4 E Ft/hó/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteres
Kiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteres
350 E Ft/hó
4,4 E Ft/hó/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 320 1712
ReferensLisztmaier Tamás
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás

Kiadó lakás, Budapest, Terézvárosban, 80 négyzetméteres

80 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A lakás alapterülete 80 m2, amely egy amerikai konyhás és étkezős nappaliból, két hálószobából, egy előszobából, két tárolóból, egy különálló WC-ből és egy WC-vel is felszerelt fürdőszobából, és egy közlekedőből áll. A nappaliból és az egyik hálószobából a Liszt Ferenc téri park lombjai láthatóak. Az épület egyedülálló, gyönyörű belső kerttel rendelkezik. Az elhelyezkedés fantasztikus, pár lépésre vannak csupán az éttermek, 1 percen belül elérhető gyalog a Zeneakadémia, az Oktogon, boltok, orvosi rendelő, stb. A tér nagy részén egyáltalán nincs autóforgalom, a park tökéletesen rendben van tartva. Az épületben két lift és több lépcsőház található.
A lakás klimatizált. Kábeltévé és Internet be van kötve, ezek akár azonnal használhatóak. A lakás berendezve kiadó elsősorban, ehhez a teljesség igénye nélkül az alábbiak tartoznak:
Hűtőszekrény fagyasztó polccal
Indukciós főzőlap, sütő, mikrosütő
Szagelszívó
Mosógép
Televízió, DVD lejátszó
Teljes egyedi készítésű konyhabutor
Fiókos, polcos elemek a nappaliban és a hálószobákban
Étkezőasztal és székek
Két kanapé
Dohányzóasztal
Két franciaágy éjjeliszekrényekkel
Vasalódeszka, vasaló, szárító, ágynemű, törülközők
A lakás hosszútávra bérelhető.
Bérleti díja: 390e Ft + rezsi
A bérléshez 3 havi kaució szükséges.
Rezsiköltség: kb. 50 000 HUF. Ez tartalmazza a fűtést, vízköltséget, közös területek takarítását, közös költséget, kertgondozást, szemétszállítást, internet és TV előfizetést. Ezeken felül már csak a villany fizetendő egyéni fogyasztás szerint.
Két éven túli bérleti szerződés esetén kedvezményes árajánlatért hívjon bizalommal.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018