Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.
Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.
375 E Ft/hó3,8 E Ft/hó/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.
Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.
375 E Ft/hó
3,8 E Ft/hó/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 989 0337
ReferensFenyvesi Katalin
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás

Budapesti kiadó lakás, Belvárosban, Váci utca 42.

99 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kiadásra kínálunk az V. kerület - presztízsnek számító sétáló utcájában - a Váci utcában, a Korányi-ház első emeletén egy 99 m2-es, udvari ablakokkal rendelkező három szobás nagy polgári lakást.
A műemlék épület Jámbor Lajos és Bálint Zoltán tervei alapján épült. Egy igazi építészeti műremek, amit a rendkívül aprólékos részletei tesznek utánozhatatlanná. Az épület a főhomlokzata miatt különleges, amit az egyszínű kerámiaelemek változatos alkalmazása határoz meg, melyek a felső szinteken hálószerű díszítőelemként jelennek meg. Jellegzetes stukkódíszítésük megtalálható a ház belső részén is, a kapualj- és a lépcsőház falát és mennyezetét díszítve. Különleges kialakítást és elrendezést álmodtak meg a ház tervezői, amelyre az indás cementlap padlóburkolat és a minden emeletet összekötő függőhíd az ékes bizonyíték.
Az igényesen felújított épület visszarepít minket a boldog békeidőkbe és időtlen eleganciát sugároz. Amit a lakás kialakítása és belsőépítészeti megoldásai csak tovább fokoznak. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át az elmúlt években. A bejáratot magunk mögött hagyva, tágas előszobába érkezünk, ahonnan a grandiózus nappali csalogat beljebb minket. Ami a 3,80 méteres belmagasság és a hatalmas udvari ablakok miatt világos és szellős. Minimál stílusú kialakításába remekül passzol a középen elhelyezkedő kandalló. Két lépcsőt fellépve, a térből kiemelve kapott helyet az ebédlő, ahonnan megközelíthető a konyha és a fürdőszoba. Jobbra a hálószoba visszafogott hangulata rabul ejt minket. A lakás fűtéséről a cirkó gondoskodik. A környék lokációja kimagasló, bármely tömegközlekedési eszköz csak egy karnyújtásnyira található. Vásárlás- és gasztronómia kedvelőinek pedig valódi paradicsom.


In the heart of Downtown on the most famous street of Budapest in the Vaci street.
Rent a flat in this beautiful, herritage building.
This competely renovated 99 sqm apartament is located on the 1st floor out of 5, with a very quiet court view.
There are two rooms, one nice bedroom and a large living room with a cozy fireplace, combined with dining area.
Separated kitchen and bathroom.
The flat is ideal for an individual or a couple.
Extras: elevator, alarm system.
The neigbouring studio is also for rent with separeted entrance, however can be opened together.

  • duplakomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 5. emelet
  • parkolás utcán, közterületen

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018