Budapest, V. kerület Károly körút 24.Budapest, V. kerület Károly körút 24.Budapest, V. kerület Károly körút 24.Budapest, V. kerület Károly körút 24.Budapest, V. kerület Károly körút 24.Budapest, V. kerület Károly körút 24.Budapest, V. kerület Károly körút 24.Budapest, V. kerület Károly körút 24.Budapest, V. kerület Károly körút 24.Budapest, V. kerület Károly körút 24.Budapest, V. kerület Károly körút 24.Budapest, V. kerület Károly körút 24.Budapest, V. kerület Károly körút 24.Budapest, V. kerület Károly körút 24.Budapest, V. kerület Károly körút 24.
Budapest, V. kerület Károly körút 24.
358 E Ft/hó5,2 E Ft/hó/m2
 • 15 fotó
 • Térkép
Budapest, V. kerület Károly körút 24.
Budapest, V. kerület Károly körút 24.
358 E Ft/hó
5,2 E Ft/hó/m2
 • 15 fotó
 • Térkép
+36 20 415 9123
ReferensBalasi Ágnes
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás

Budapest, V. kerület Károly körút 24.

69 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KÉNYELEM ÉS LUXUS A BELVÁROS SZÍVÉBEN!

Kiadásra kínáljuk az Astoria és a Deák tér ölelésében fekvő Károly körúti, gyönyörűen felújított, folyamatosan karbantartott műemlék épület 2. emeleti, világos, igényes bútorokkal berendezett lakását. A felújítás során a tulajdonos különös gondot fordított a minőségi anyagok használatára, a régi ajtók és radiátorok megtartására, hogy a lakás polgári jellegét minél jobban megőrizhesse.

Az apartman lakótere rendkívül jól átgondolt és megtervezett. A konyha és a nappali közös légtérben van. Itt kapott helyet egy 6 m2-es galéria nagyméretű franciaággyal és éjjeli szekrényekkel. A 3.80-as belmagasságnak és a galéria megépítésekor használt üvegfalnak köszönhetően a tér tágas, szellős maradt, míg a lakás a plusz hálóhely kialakításával 4-6 fő kényelmes pihenését teszi lehetővé. Emiatt az apartman kifejezetten alkalmas rövidtávú bérbeadásra. A nappaliból nyílik a kellemes méretű, szintén franciaágyas hálószoba, mely udvarra néző hatalmas ablakaival meglepően világos és csendes.

A nappaliban TV, a fürdőszobában mosógép, a konyhában beépített hűtő, kerámia főzőlap, villanysütő, mosogatógép, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, rozsdamentes főzőedények, tányérok, evőeszközök, poharak biztosítják a mindennapok kényelmét, a főzés örömét. Minden gép vadonatúj és magas minőséget képvisel. A lakás udvari kilátásának ellenére nagyon világos, csendes, a felújított házfalak látványa képeslapra illik. A rendkívül alacsony közös költség a vízhasználati díjat is magában foglalja.

A lakás igazi sziget a belváros nyüzsgő forgatagában, ahol a színházak, egyetemek, orvosi rendelők, boltok, éttermek, kávézók, a busz, a metró, a villamos pár percen belül gyalogosan is elérhetők.

 • luxus
 • gáz (cirko)
 • déli tájolás
 • lift van
 • Épület emelet: 2.
 • Épület szint: 4. emelet
 • parkolás utcán, közterületen

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018