Budapest kiadó lakás Vízivárosban a Varsányi Irén utcában, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Vízivárosban a Varsányi Irén utcában, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Vízivárosban a Varsányi Irén utcában, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Vízivárosban a Varsányi Irén utcában, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Vízivárosban a Varsányi Irén utcában, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Vízivárosban a Varsányi Irén utcában, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Vízivárosban a Varsányi Irén utcában, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Vízivárosban a Varsányi Irén utcában, 55 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Vízivárosban a Varsányi Irén utcában, 55 négyzetméteres
180 E Ft/hó3,3 E Ft/hó/m2
 • 8 fotó
 • Térkép
Budapest kiadó lakás Vízivárosban a Varsányi Irén utcában, 55 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Vízivárosban a Varsányi Irén utcában, 55 négyzetméteres
180 E Ft/hó
3,3 E Ft/hó/m2
 • 8 fotó
 • Térkép
+36 1 201 0403
ReferensEuro Ház Kft.
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás

Budapest kiadó lakás Vízivárosban a Varsányi Irén utcában, 55 négyzetméteres

55 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kiadó a Víziváros kedvelt utcájában, a Varsányi Irén utcában, egy 2,5 szobás, 55 nm-es, luxusszinten felújított lakás. Felújítása most készül el, teljeskörű építész által vezényelt, gépészeti és esztétikai felújítás történt, amely során egy amerikai konyhás nappalit és 2 hálószobát alakítottak ki. Tágas, világos fürdőszoba, külön mosdó, tároló került kialakításra. Kiváló minőségű háztartási gépekkel felszerelt konyhabútor (elszívó, mosogatógép, elektromos sütő, tűzhely, fagyasztó- és hűtőszekrény) kerül beépítésre, a 2 utcai szobában igény esetén klíma beépíthető (kábelek, csövek elhelyezése megtörtént). Mindegyik szobában internet és TV csatlakozási lehetőség kiépítésre került, továbbá riasztórendszer is kiépítésre került, a bérlő saját költségén távfelügyeletre bekötheti.
Kiváló minőségű olasz hidegburkolattal rendelkezik a lakás, a hálószobákban valódi fa parketta található. Az új nyílászárók szúnyoghálóval és redőnnyel ellátottak.
Elosztása és elhelyezkedése miatt lakás és iroda céljára is ideális választás. Tömegközlekedési lehetőségek (4-6-os villamos, M2 metró, több buszjárat) pár percen belül elérhetőek, illetve boltok, bevásárlási lehetőségek is vannak a közelben.
Rezsi: közös költség: 12.815 Ft/hó, ezen felül fogyasztás alapján fizetendő a gáz, villany és a víz. A fűtést és a meleg víz előállítását kombi cirkókazán biztosítja.
Kaució: 2 havi bérleti díjnak megfelelő összeg
Június 1-től költözhető.

  Környék bemutatása

  hirdetés

  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

  Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

  © 2018