Budapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobás
Budapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobás
260 E Ft/hó4,7 E Ft/hó/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobás
Budapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobás
260 E Ft/hó
4,7 E Ft/hó/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 426 2652
ReferensKalmár Gabriella
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás

Budapesti lakás kiadó, Krisztinaváros, 2 szobás

55 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A Naphegyen, a Gellérthegy utca leghangulatosabb részén kínálunk hosszú távú bérletre egy nettó 53 nm-es, második emeleti, frissen felújított lakást kilátással a Várra és a Tabán fáira, liftes társasházban. A lakás kiváló elhelyezkedésű, csendesebb; világos, dél-délkeleti ablakaiból és erkélyéről szemben a parkra, balra a teljes királyi palotára nyílik gyönyörű rálátás.
A lakásban előtér, erkélykapcsolatos nappali, hálószoba, zuhanyzós fürdő, szeparált, étkezős konyha, külön WC, és kamra taláható. A kb. 4 nm-es erkély a nappali és háló előtt is húzódik, a konyha ablakos, nyugati fekvésű a belső kert felé. A konyha teljesen berendezett egyedileg gyártott konyhabútorral, magas színvonalú műszaki berendezésekkel. A komplett felújítás során az elektromos vezetékektől, a külső és belső nyílászáróktól a burkolatokig mindent kicseréltek a tulajdonosok, a mostani bérlő lesz az első használó. Kiváló minőségben és finom ízléssel, praktikus beépített bútorokkal újították fel az otthont. A bérleti díj bútorozottan 260.000 Ft/hó.
A lakás légkondicionált, fűtése házközponti, a közös költség 36e Ft/hó, a UPC biztosítja a kábeltévét és az internetet. Parkolás az utcán megoldható. Központi elhelyezkedésű, mégis nyugodt környezetre néző, igényes, kiváló beosztású otthon.

  • lift van
  • Épület emelet: 2.
  • erkély

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018