Budapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király útBudapest, XII. kerület Mátyás király út
Budapest, XII. kerület Mátyás király út
320 E Ft/hó3,6 E Ft/hó/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
Budapest, XII. kerület Mátyás király út
Budapest, XII. kerület Mátyás király út
320 E Ft/hó
3,6 E Ft/hó/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
+36 70 360 9358
ReferensGereben Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó ikerház

Budapest, XII. kerület Mátyás király út

90 m2alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
500 m2telekméret

A kiadó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
A XII. kerület csendes, hegyvidéki területén, a Svábhegyen található.
Aki szereti az igaz HEGYVIDÉKI ÉLETET, annak kifejezetten ajánlott ez az igazán, kellemes környezetben helyet foglaló ingatlan. Azoknak ajánlom, akik személygépkocsival rendelkeznek, így könnyebb az ingatlan megközelíthetősége, de aki szeretné használni a tömegközlekedést, annak ki kell sétálnia a Költő utcához, ahol elérhető a fogaskerekű, a 21-es, a 155-ös valamint a 128-as busz, amelyekkel a Széll Kálmán tér irányába utazhatunk. Gépkocsival 15-20 perc távolságra található a BAH csomópont, vagy a Széll Kálmán tér. A környék kimondottan csendes, nyugodt, madárcsicsergős.
Az aktív kikapcsolódást a Normafa kiránduló és játszóterei teszik lehetővé.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az említett ingatlan egy ikerház (ha szemben állunk vele) bal oldali része, mely belső 2 szintes, téglaépítésű. A ház egy része az 1950-es években épült, a 90-es években lett bővítve és 2018-ban skandináv stílusban teljesen felújítva. Az ikerház másik felében a tulajdonosok laknak.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 90nm-es lakóterülettel rendelkező (belső kétszintes) lakás, frissen teljes körűen felújított, duplakomfortos, csodálatos panorámával és kertkapcsolattal rendelkező. Ezen felül, az alsószinten található egy hatalmas télikert és egy terasz is, valamint a felsőszinten egy erkély is. A lakás szép világos, napsütötte.
Az alsó szinten, ahogy belépünk ott található egy nagyobb méretű gardrób, a zuhanyzós fürdőszoba WC -vel, a szép tágas nappali, a konyha, mely étkezőrésszel ellátott és a lépcső.

A felsőszinten a közlekedőből nyílik a két nagyobb szoba, egy félszoba és egy káddal, WC -vel ellátott fürdőszoba is, valamint, mind a két nagyobb szoba hosszúságában az erkély, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk ősfákkal és a Budai hegyekre. Mindkét szobából kiléphetünk ez erkélyre.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 90 nm + az erkély, terasz és a télikert.
Alsószint: 50nm + 20 nm télikert + 15 nm terasz
- Nappali: 21 nm
- Konyha + étkező: 10 nm
- Zuhanyozó + WC: 4,6 nm
- Gardrób: 2,4 nm
- Közlekedő: 4,8 nm
- Lépcsőház: 6,5 nm
- Télikert: 20 nm
- Terasz: 15 nm
Felsőszint: 40 nm + 7 nm erkély
- Szoba: 12 nm
- Szoba: 9,5 nm
- Félszoba: 5 nm
- Kádas fürdőszoba + WC: 6,5 nm
Belmagasság: 2,45 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet kondenzációs cirkó gázkazán adja. A lakáshoz külön villanyóra, gázóra és vízóra tartozik..

TÁROLÓ:
Tárolni a lakáson belül található gardrób részben és a lépcső alatt lehet, illetve a télikert is alkalmas lehet tárolási funkciókra. pl: biciklitárolásra.
PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik 2 kocsi számára, felszíni autóbeálló a kerten belül, de a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik további parkolásra.
BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució szükséges.
Kisállat a lakásba költözhet, előzetes egyeztetéssel.
Dohányzás nem megengedett.
A lakás bútorozatlanul kiadó.
Az ingatlan min. 1 évre bérbe adó.
Bérleti díj: 320 ezer Ft/hó vagy 1000 EU/hó.
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018