Budapest, II. kerület Gábor Áron utcaBudapest, II. kerület Gábor Áron utcaBudapest, II. kerület Gábor Áron utcaBudapest, II. kerület Gábor Áron utcaBudapest, II. kerület Gábor Áron utcaBudapest, II. kerület Gábor Áron utcaBudapest, II. kerület Gábor Áron utcaBudapest, II. kerület Gábor Áron utcaBudapest, II. kerület Gábor Áron utcaBudapest, II. kerület Gábor Áron utcaBudapest, II. kerület Gábor Áron utcaBudapest, II. kerület Gábor Áron utcaBudapest, II. kerület Gábor Áron utca
Budapest, II. kerület Gábor Áron utca
360 000 000 Ft166,8 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
Budapest, II. kerület Gábor Áron utca
Budapest, II. kerület Gábor Áron utca
360 M Ft
166,8 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
+36 30 646 5817
ReferensHalász Menyhért
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek

Budapest, II. kerület Gábor Áron utca

2 158 m2alapterület

Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

TELEK HELYSZINE:
Buda II. kerületében Törökvészen található a 2158 nm-es telek. A környéken régebbi, és pár éve épült ingatlanok találhatók. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található több busz megállója is, mellyel a Széll Kálmán térre, vagy akár a Nyugati pályaudvarhoz is eljuthatunk. Személygépjárművel megközelíthető a Pusztaszeri út felől, valamint a Szilágyi Erzsébet fasor felől. A közelben több bolt közül is válogathatunk: SPAR és ALDI is van elérhető közelségben.
TELEK JELLEMZŐI:
A 2158 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-II-07 övezeti besorolású. A telek nem teljesen téglalap alakú, panorámás és enyhén déli irányban lejt. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő és egészen a János hegyig is ellátni. Jelenleg körbe van kerítve, egy bontandó, még az 1927-es évben épült romos villaház, és egy 60 nm kisebb felújítandó téglaház található rajta.
KÖZMŰVEK:
- víz: telken belül
- villany: telken belül
- gáz: telken belül
- csatorna: telken belül
ÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:
- Beépíthetőség mértéke: 15%
- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 7,5 m
- Szintterületi mutató: 0,3
- + 0,1 szinterületnyi tetőtér is beépíthatő.
- Zöldfelület: min. 75%
- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 25%
TELEK MÉRETE:
Teljes méret: 2158 nm
Szélesség hátul: 34 m
Szélesség az utcafronton: 35 m
Hosszúság jobb oldal: 69 m
Hosszúság bal: 58 m
MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:
Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 6 lakásos társasház építésére. A legnagyobb beépíthető alapterület (a 0,15-ös szintterületi mutatóval) 323 nm. A legnagyobb beépíthető összterület 647 nm + 215 nm tetőtér. Maximum 2 szint+tetőtér és egy pinceszint építhető.
Irányár: 360 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  Környék bemutatása

  hirdetés

  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

  Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

  © 2018