Eladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobásEladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobásEladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobásEladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobásEladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobásEladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobásEladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobásEladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobásEladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobásEladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobásEladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobásEladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobásEladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobás
Eladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobás
22 000 000 Ft366,7 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobás
Eladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobás
22 M Ft
366,7 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 20 521 3537
ReferensTótpál Ágnes
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó nyaraló

Eladó nyaraló, Budapest, Kőérberek, Kőérberki dűlő, 1+2 szobás

60 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
750 m2telekméret

Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Budán az XI. kerület zártkerti övezetében Kőérberken, a Hosszúrét patak közelében található az ingatlan. Tömegközlekedéssel a Móricz Zsigmond körtér felől a 41-es villamossal közelíthető meg a legkönnyebben (megálló 3percnyire), de inkább autóval közlekedő érdeklődőknek ajánljuk. Autóval a régi Balatoni út felől vagy a volt Vasvári Laktanya melletti közútról a legegyszerűbb megközelíteni.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Kb 15 éve építettek egy tetőtér-beépítéses hétvégi házat, téglából készült, statikailag és esztétikailag is jó állapotban van, külső szigetelést is kapott. A beton alapra épült ház mellett egy pince is van. Szerszámos kamra is megtalálható a kertben. Jelenleg betonoszlopos drótkerítéssel körbe van kerítve, igényes tolókapun keresztül lehet a kertbe parkolni gépkocsinkkal.
A telek tulajdonjogilag osztatlan közös terület, megosztási és használati jogok rendezettek. 734/4.557-ed része egy nagyobb, magán területnek, melyhez egy nyomtávú magán út vezet.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 60 nm-es házban földszinten amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, az emeleten két tetőtéri szoba található. A szépen ápolt belterű ház kitűnő hétvégi nyaraló egy olyan családnak, akik hétköznap zsúfolt társasházban, városi környezetben élnek, de nyugodt zöldövezetre, saját házra vágynak. Tökéletes lehetőség nem túl nagy, kezelhető kertet kedvelő - akár idősebb tulajdonosoknak, akik nyugalomra vágyva azért közel maradnának a Buda kínálta infrastruktúrákhoz, boltokhoz, orvosi rendelőkhöz. Besorolása ellenére nem csak hétvégi háznak, állandó lakhatásnak is megfelel az ingatlan. Termő gyümölcsfákkal, és virágzó bokrokkal van betelepítve. A ház mögötti részen remek pihenő-grillező részt lehet kialakítani. Nyílászárók eredeti fa ablakok, mindenképpen felújításra, vagy cserére szorulnak. A konyha kövezett, a szobák linóleummal fedettek.
LAKÁS MÉRETEI:
nappali: 20nm
konyha: kb: 3,5 nm
fürdő: 2,8 nm
félszobák: br. 7,2 - 7,2 nm
pince, előtér (fedett, előtetős)
Belmagasság: 2,26m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A telekre csak a villany van bevezetve, a környéken mindenütt fúrt kút szolgáltatja a kristálytiszta vizet, itt pillanatnyilag ciszternával oldják meg a locsolást. Téliesített, a fűtés villannyal megoldható. A csatornázás még nem történt meg a környéken, ezért emésztő rendszert építettek ki.
PARKOLÁS:
A telken belül biztonságos lehetőség nyílik, akár 2-3 autó is be tud állni a kertbe
Irányár: 22 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  • komfortos
  • elektromos
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018