Eladó 3+2 szobás új építésű lakás, Angyalföldön, Budapest
Eladó 3+2 szobás új építésű lakás, Angyalföldön, Budapest
161 290 000 Ft
1,5 M Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
161,3 M Ft
1,5 M Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 30 913 2425
ReferensÁdám-Bognár Beáta
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 3+2 szobás új építésű lakás, Angyalföldön, Budapest

110 m2alapterület
3 és 2 fél szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

2-C901

Város Otthon Vízpart - Grande
A XIII. kerületen belül kiemelt övezetnek számít a Duna melletti Vizafogó. Ezen a városrészen belül is akad egy igazi kedvenc: a Foka-öböl közvetlen környéke, ahol valóban egy rövid sétára helyezkedik el a folyó. Prémium épített környezet, nagy természetes terek, hajókikötő, esti séták a duna-parti sétányon, közös grillezés a tetőteraszon vagy vacsora a saját erkélyen.
A helyszín - autóba pattanva - mindössze 10 percre fekszik a belvárostól, de a gépkocsi kifejezetten csábító alternatívája az M3-as metró vagy a fejlett kerékpárút-hálózat.
Ebben a miliőben épül a Duna Terasz Grande, mely a lakóit olyan szabadságérzéssel kényezteti, amely csak a vízparti területek sajátja.
Az épületpárban megtalálható legkisebb lakás 30 m2-es, amely első önálló otthonként nagyszerű választás. Választékos a kínálat a másfélszobás lakásokból. Gondoltunk a családokra is, a 2-4 szobás, tágas otthonok kínálatával, egészen 117 m2-ig.
A legfelső szintre design penthouse lakásokat képzeltünk el helyenként rendhagyó, íves falakkal az igazán egyedi és extravagáns enteriőrt kedvelőknek.
A lakásokban korszerű felszereltség, okos otthon előkészítés és energiatakarékos hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer nyújt ideális otthont azoknak, akik a környezetükre és jövőjükre tudatosan tekintenek.
A várható átadásunk: 2023. március

  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: 9.

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021