Eladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, BudapestEladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, Budapest
Eladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, Budapest
69 700 000 Ft
871,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, Budapest
Eladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, Budapest
69,7 M Ft
871,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 1 408 8660
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensPont Jó Ingatlan
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 2+1 szobás lakás, Terézvárosban, Budapest

80 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A gyönyörűen, teljes körűen felújított lakás második emeleti, két utcára és egy udvarra néző galériás szobával.
A belső teret és bútorokat belsőépítész tervezte minimalista stílusban minden apró részletre kiterjedően. A felújítás során teljesen nullára lett visszabontva, és minden újjá lett építve, ki lett cserélve (fűtés, nyílászárók, elektromos vezetékek, vízcsövek). A burkolatok és a szaniterek minőségiek, a konyha, illetve minden más bútor egyedi tervezésű.
A konyhában az előkészítő pult külön van a sütő-főző részektől, ezek külön megvilágítással rendelkeznek, valamint az étkező rész is.
Az összes szekrény egyedileg ide készült, magas fényű fehér színnel, illetve tölgyfából (konyhaasztal, hálószoba bútorok).
A lakás minden pontja tudatosan meg van tervezve az utolsó kapcsoló helyétől kezdve az egyedi bútorokig. A minimalista bútorok teljes mértékben beleolvadnak a lakás stílusába, nem hivalkodóak, a tárolóhelységek szeparáltak az élőhelységektől (külön gardrób és kamra, külön WC).
A 3 rétegű ablakok motoros, rádió irányítású redőnyökkel lettek felszerelve.
A lakás minden lámpája led égőkkel szerelt, rejtett és direkt megvilágítás is kapcsolható a céltól, hangulattól függően.
A ház belső felújítása már megtörtént, a külső folyamatban van.
Amennyiben meg szeretné nézni, hívjon a megadott telefonszámon.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020