Budapest, XX. kerület Vág utcaBudapest, XX. kerület Vág utcaBudapest, XX. kerület Vág utcaBudapest, XX. kerület Vág utcaBudapest, XX. kerület Vág utcaBudapest, XX. kerület Vág utcaBudapest, XX. kerület Vág utcaBudapest, XX. kerület Vág utcaBudapest, XX. kerület Vág utcaBudapest, XX. kerület Vág utcaBudapest, XX. kerület Vág utcaBudapest, XX. kerület Vág utcaBudapest, XX. kerület Vág utcaBudapest, XX. kerület Vág utcaBudapest, XX. kerület Vág utca
Budapest, XX. kerület Vág utca
23 900 000 Ft
251,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest, XX. kerület Vág utca
Budapest, XX. kerület Vág utca
23,9 M Ft
251,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 883 9042
ReferensSebők Lilla
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XX. kerület Vág utca

95 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

XX.ker Pacsirtatelepen hangulatos kertvárosi környezetben, eladóvá vált négylakásos sorház szélső lakása, mely egy nagyobb és egy kisebb lakásból áll, így két generáció összeköltözésére is kiválóan alkalmas. A két lakáshoz kicsi kertrész tartozik, sajnos ez a kertrész nem intim és elszeparálható, mivel a 2. és a 3. szomszéddal közös az utcafronti bejárat és a kertrészünkön át kel haladjanak a szomszédok. A kertrész nem alkalmas pl nagytestű kutya tartásár. Parkolni az utcán díjmentesen lehet.
A nagyobbik lakás 70 m2-es, belső kétszintes kialakítású. Falazata tégla, betonfödémes, 2011-ben új tetőszerkezetet kapott zsindelyfedéssel. A földszinti rész 40 m2-es. Előszobába belépve jobbra találjuk az épített zuhanykabinos fürdőszobát és a wc-t. Továbbhaladva következik a konyha-étkező rész, ebből nyílik tovább a 18 m2-es DK-i tájolású nappali, aminek belmagassága 2,90 m. Emeleti szint 30 m2-es, hátsó kertre néző, 15 m2-es NY tájolású teraszkapcsolattal.
Kis költséggel az emelten két különnyíló szoba kialakítható. A lakás nyílászárói műanyagok, a földszinti részen redőnnyel ellátva. Meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A ház összes helyiségének a burkolata járólap.
A kisház 25 m2-es, tégla falazatú, 10 cm dryvit szigeteléssel. Beosztását tekintve áll egy előszoba-konyha-étkező részből, fürdőkádas fürdőszobából és egy hálószobából. Nyílászárói újak, műanyagok. Fűtése jelenleg mindkét lakásnak elektromos. A nagyobbik házban lehetőség van gázkonvektoros fűtésre, a kisházban pedig a lapradiátorok kiépítése megtörtént, viszont a cirkókazán felszerelése az új tulajdonosra vár.
Infrastruktúra kiváló. Közelben található iskola, óvoda, bölcsőde, valamint bevásárlási lehetőség. A 36-os busz és a 51 villamos megállója 5 perc sétával elérhető amivel a városközpont könnyen megközelíthető. Jöjjön el, nézze meg szeressen bele. Várom megtisztelő hívását.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018