Eladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak parkEladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak park
Eladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak park
34 990 000 Ft
507,1 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak park
Eladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak park
35 M Ft
507,1 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 579 1501
ReferensPéter Szabadi
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 2+1 szobás lakás Alsórákoson, Budapest, Rákospatak park

69 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Igazi ingatlan ritkaság!

Kellemes ősfás-parkos környéken, a Rákospatak partjánál található ez a fantasztikus budapesti panorámával rendelkező, igényesen felújított ingatlan.

A csúsztatott zsalus technológiával épült ház legfelső emeletére érve már sejti az ember, hogy nem mindennapi élményben lesz része. Az itt található pár lakás teljesen elkülönül, mintegy penthouse részleg.

A lakás igényesen és ízlésesen lett felújítva mind műszakilag, mind esztétikailag (új hőszigetelt nyílászárók, korszerűsített és egyedi mérős fűtésrendszer, stb.). Az enteriőr kimondottan hangulatos, az ember egyből otthon érzi magát. A minőségi burkolatok színben és stílusban tökéletes harmóniát alkotnak. Ehhez hozzájárul még a remek tájolás, az egyik oldal kelet-déli, a másik pedig nyugati. Így a lakás délelőtt és délután is fényárban úszik.

Az ablakokból szinte 360 fokos budapesti panoráma tárul elénk, ami szemkápráztató. A Gödöllői dombság, a belváros de a Citadella is éppúgy látható mint akár a Budai hegység. A hegyek mögött lenyugvó nap pedig igazán romantikus látvány!

A legfelső emeletet közös terasz veszi körbe. A lakás előtt húzódó részt igény esetén birtokba lehet venni, berendezni-díszíteni. Ez exlusive helyszín, ideális beszélgetni, olvasni vagy akár csak relaxálni és élvezni a panorámát.

FONTOS INFORMÁCIÓ: A lakás 35 milliós vételára már nem alkuképes!


A közeli M3 autópálya akusztikusan nem zavaró, a lakás csendes és nyugodt.

Az ingatlanban fejlesztés gyanánt még a belső ajtótokok felújítása jöhet szóba, egyébként remek állapotban van. A lakás havi költségei: fűtés 16.000.- közösköltség 14.000.-

A környék kimondottan kellemes ősfás-parkos és a ház mögött csörgedezik a Rákos patak is. Emellett remek a tömegközlekedés, a belváros 15 perc alatt elérhető! De még az országos hírű Hajós Alfréd Magyar-Német kétnyelvű iskola is a szomszédban található..

Egy biztos, ez a lakás olyan egyedi otthona lehet, ahova büszkén hívhatja át barátait, családját!

A jelenlegi ingatlanpiacon igazi unikum, nincsen vetélytársa.

Így várhatóan rekord gyorsan eladásra kerül.

Ne szalassza el a lehetőséget!


Az ingatlanról HD videót a Zuglói Ingatlan Centrum saját honlapján láthat!

A Zuglói Ingatlan Centrum által publikált minden szöveg, fénykép és videó védett szellemi termék, harmadik fél által történő felhasználása nem engedélyezett és jogi eljárást von maga után.

  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: 10.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019