Budapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadva
Hirdetés
Budapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIV. kerület cím nincs megadva
Budapest, XIV. kerület cím nincs megadva
24 900 000 Ft508,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest, XIV. kerület cím nincs megadva
Budapest, XIV. kerület cím nincs megadva
24,9 M Ft
508,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 448 1130
ReferensBinó Andrea Ildikó
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, XIV. kerület cím nincs megadva

49 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Zugló kellemes mellékutcájában egy 49 m2-es, nappali + 1 hálós, keleti fekvésű, napfényes, a Varsó utca zöld lombkoronáira néző, jó állapotú lakás, 4. emeleten, lift nélküli társasházban. A lakásban néhány éve az összes ablakot és a teljes elektromos hálózatot kicserélték. Fűtés gázkonvektorral megoldott, melegvíz-ellátása villanybojlerrel, mely éjszakai árammal is üzemeltethető. A lakáshoz pincerekesz is tartozik. Parkolási lehetőség az utcán, ingyenesen. Tehermentes, azonnal költözhető.
A háztömbök egy szépen gondozott, jól karbantartott belső kertet fognak közre. A ház anyagi helyzete jó, az épület új szigetelést kap és homlokzatát teljes körűen felújítják az idén.
A közlekedési és a bevásárlási lehetőségek nagyon jók, a közelben villamos- és buszmegállók széles köre megtalálható - többek között a 7-es buszcsaládé is - és mind az Örs vezér tér, mind pedig a Nagykörút 15 percen belül elérhető!

Referencia szám: LK432059-IT

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018