Budapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobás
Budapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobás
62 000 000 Ft
953,8 E Ft/m2
 • 16 fotó
 • Térkép
Budapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobás
Budapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobás
62 M Ft
953,8 E Ft/m2
 • 16 fotó
 • Térkép
+36 30 299 9151
magánszemélyT.T.
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Angyalföldön, Röppentyű utca, 1+2 szobás

65 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A lakás a társasház legfelső szintjén, penthouse jelleggel, terasszal körülvéve helyezkedik el. A lakás minden szobájából kijárás nyílik a teraszra (10 négyzetméter). A reggeli napsugár a hálószobáknál ébreszt és utána a déli fekvésű nappalit – étkezőt világítja be a hatalmas üvegfelületeken keresztül egész nap.
A lakás uralkodó hangulatát és harmóniáját az egységesre tervezett bézs-fehér színvilág és bútorzat adja meg. Egyedi tervezésű és stílusú a nappali beépített vitrinjeivel és TV- polcával. A mennyezet alatt körbe stukkóba rejtett ledes világítás teszi hangulatossá az esti fényeket. A nagyméretű konyha, azonkívül, hogy sok tárolóhelyet biztosít, minden kézre áll, bőven van hely a sürgés-forgásra.
A hangulatos, zöld növényekkel teli teraszon öröm a reggeli kávé, az esti beszélgetés. Igazi kis oázis a belvárosi nyüzsgésben.
A dupla liftes, galériás lépcsőházból, teljesen akadálymentes a lakás megközelítése. Kisgyermekeseknek és nehezebben mozgó lakóknak is ideális.

A környékről:
Az Árpád híd pesti hídfője, az 1-es villamos és a 3-as Metro vonala köré szerveződött centrum az elmúlt években a fejlődés központjává vált, nemcsak a befektetőknek kínál lehetőségeket, de az itt lakóknak is kényelmes szolgáltatásokat nyújt: gyalogosan elérhető közelségben óvodák, iskolák, közintézmények (Honvédkórház, Nyugdíjbiztosító, Teve utcai ORFK), üzletek (CBA, Lidl, Aldi, Spar), benzinkút stb.
Munka utáni sétára, kutyasétáltatásra, futásra a belvárosban egyedülálló módon a közeli, a pár perces sétával elérhető Rákos-patak partján van lehetőség.

Költségek: A ház szigetelése és kivitelezése kiváló, ez a fűtés- melegvíz számláján is megmutatkozik: a leghidegebb hónapokban sem több 13 ezer Ft-nál. A közös költség (lakás + garázs): 15 500 Ft/hó

A vételár tartalmaz minden beépített bútort a nappaliban, a konyhában, a hálószobában (3 méteres üvegajtós gardrób), a fürdőben (tárolószekrények), az előszobában (gardróbszekrény), és ráadásként a terasz ülőgarnitúráját, napárnyékolóval, növényekkel kompletten.
A lakáshoz tartozó mélygarázsbeálló ára a vételáron felül: 3 millió Ft

Kérem, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek!

 • összkomfortos
 • házközponti egyedi méréssel
 • délkeleti tájolás
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: B
 • Épület emelet: 7.
 • Épület szint: 7. emelet
 • terasz: 10 m2
 • parkolás teremgarázs beálló

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019