Budapest, XIII. kerület Madarász Viktor utca 38.Budapest, XIII. kerület Madarász Viktor utca 38.Budapest, XIII. kerület Madarász Viktor utca 38.Budapest, XIII. kerület Madarász Viktor utca 38.Budapest, XIII. kerület Madarász Viktor utca 38.Budapest, XIII. kerület Madarász Viktor utca 38.Budapest, XIII. kerület Madarász Viktor utca 38.Budapest, XIII. kerület Madarász Viktor utca 38.
42 890 000 Ft
 • 8 fotó
 • Térkép
42,9 M Ft
974,8 E Ft/m2
 • 8 fotó
 • Térkép
+36 30 685 2200
Lipták Szilvia
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás: Metrodom Madarász38

Budapest, XIII. kerület Madarász Viktor utca 38.

44 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
2020.12.átadás

Az eladó lakás leírása

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ 1. EMELETI, ERKÉLYES, 2 SZOBÁS LAKÁS, KÜLÖN WC-VEL

5% ÁFA-val!

Ügyvédi díjat az eladó fizeti!

Építkezéseink webkamerán követhetőek.

Kedvező fizetési kondíciók:
10% foglaló + 10% előleg a szerződés megkötésekor, a fennmaradó 80%-ot csak a műszaki átadás és a jogerős használatbavételi engedély kiadása után, közvetlenül a beköltözés (birtokbaadás) előtt kell teljesíteni.

A Madarász Viktor utca és a Szobor utca sarkán épül fel új házunk, a már felépült Babér és a Berettyó utcai házak közvetlen közelében.

A leendő lakók itt két, egyaránt fontos és keresett dolgot találnak meg egy helyen, a kiváló elhelyezkedést és közlekedést, illetve a csöndes, zöldövezeti lakókörnyezetet.

A 11.521 m2-es telken, két épületben (A és B) kerül kialakításra az öt, független lépcsőház, melyekben összesen 291 lakás épül.

A lakások és az épületek mind magas műszaki- és minőségi szintet képviselnek, a lakások mindegyike okosotthon-rendszerrel ellátott. Okosotthon-rendszerünket működés közben is megnézheti, kipróbálhatja a City Home-ban lévő mintalakásunkban.

Az épületek egyetlen nagyméretű közös, zárt belső kertet fognak közre, ahol a pihenőpark mellett kifejezetten a gyerekek igényeire szabott látványos játszótér található, mini csúszdaparkkal, ezen felül fitneszterem és szauna kerülnek kialakításra.
24 órás portaszolgálat gondoskodik az itt élők nyugalmáról, babakocsi tároló, lift, teremgarázs is biztosítja a lakók kényelmét

A környék infrastrukturálisan is kiválóan ellátott (tömegközlekedés éjjel-nappal, Duna Pláza, bölcsőde, óvoda, iskolák, gyermekkórház, Tesco a közelben ).

A lakásokhoz vásárolható beálló és tároló is.

Választási és változtatási lehetőségek!

Műszaki átadás: 2020. szeptember 30.

A Szobor utcától csupán pár perc sétára talál két másik Metrodom házat, a Babér utca 13-15., illetve a Berettyó u. 2-8. szám alatt, ahol élőben tekintheti meg, milyen minőségben, építünk, hogyan rendezzük a lakópark körüli közterületet, milyen kertet alakítunk ki. Ha szeretné megtekinteni a Babér utcában található mintalakásunkat, kipróbálni okosotthon-rendszerünket, állok rendelkezésére.

A fotókon bemutató lakásunk szerepel.

A Metrodom Madarász 38 lakásaiból mindenki megtalálhatja a számára megfelelő otthont, találja meg Ön is!

Ebben segít Önnek:
Lipták Szilvia ingatlan tanácsadóKeressen bizalommal, hogy Önt is elégedett ügyfeleim közt üdvözölhessem!

 • új építésű
 • házközponti egyedi méréssel
 • keleti tájolás
 • lift van
 • Energiatanúsítvány: CC
 • Épület emelet: 1.
 • Épület szint: 10. emelet
 • erkély: : 5 m2
 • parkolás teremgarázs beálló

Parkolás

kültéri fedett magán beálló
300db szabad hely
Nincs megadva

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020