Budapesti eladó lakás, Angyalföldön, Lehel utca 36.Budapesti eladó lakás, Angyalföldön, Lehel utca 36.Budapesti eladó lakás, Angyalföldön, Lehel utca 36.Budapesti eladó lakás, Angyalföldön, Lehel utca 36.Budapesti eladó lakás, Angyalföldön, Lehel utca 36.Budapesti eladó lakás, Angyalföldön, Lehel utca 36.Budapesti eladó lakás, Angyalföldön, Lehel utca 36.Budapesti eladó lakás, Angyalföldön, Lehel utca 36.
Budapesti eladó lakás, Angyalföldön, Lehel utca 36.
20 600 000 Ft624,2 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Budapesti eladó lakás, Angyalföldön, Lehel utca 36.
Budapesti eladó lakás, Angyalföldön, Lehel utca 36.
20,6 M Ft
624,2 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 70 418 2534
ReferensFerge Imre
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapesti eladó lakás, Angyalföldön, Lehel utca 36.

33 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KÖLTÖZHETŐ, FELÚJÍTOTT, VILÁGOS GARZON, ÁRPÁD HÍD KÖZELÉBEN
Megvételre kínálunk, a XIII. kerület Angyalföld részén, a Lehel utcában, egy 2. emeleti felújított, 33 nm-es, galériás garzonlakást.
kiváló közlekedés mellett, az 1-es villamos Róbert Károly körúti villamos megálló közvetlen közelében, 2 villamosmegállónyira az árpád hídtól, valamint a lehel tér közelében. A villamos vonalaknak köszönhetően, mind akár a belváros, akár a budai oldal egyaránt könnyedén megközelíthető.
A lakásban, redőnnyel, és szúnyoghálóval felszerelt, hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók, kerültek beépítésre, továbbá a hideg, meleg burkolatok, és a villanyvezetékek cseréje, egyaránt megtörtént.
A több mint 20 nm-es utcafronti világos szobában egy galéria is található, amely további 3 nm-el növeli az életteret, de ez az alapterületben nem lett feltüntetve.
A fotókon látható bútorzat, és háztartási gépek, a vételár részét képezik.
Ajánlom mindazoknak, akik azonnal költözhető felújított Garzont keresnek, metróvonal közelében.jöjjön el tekintse meg személyesen, megtekintés rugalmasan, hétvégén és munkaidő után egyaránt.

Ferge Imre
HAZATALÁLÓ-INGATLANIRODA

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 2.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018