hirdetés
Budapest, XIII. kerület Jászai Mari térBudapest, XIII. kerület Jászai Mari térBudapest, XIII. kerület Jászai Mari térBudapest, XIII. kerület Jászai Mari térBudapest, XIII. kerület Jászai Mari térBudapest, XIII. kerület Jászai Mari térBudapest, XIII. kerület Jászai Mari térBudapest, XIII. kerület Jászai Mari térBudapest, XIII. kerület Jászai Mari térBudapest, XIII. kerület Jászai Mari térBudapest, XIII. kerület Jászai Mari térBudapest, XIII. kerület Jászai Mari térBudapest, XIII. kerület Jászai Mari térBudapest, XIII. kerület Jászai Mari térBudapest, XIII. kerület Jászai Mari tér
Budapest, XIII. kerület Jászai Mari tér
65 900 000 Ft998,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest, XIII. kerület Jászai Mari tér
Budapest, XIII. kerület Jászai Mari tér
65,9 M Ft
998,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 355 9947
ReferensKovács Róbert
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, XIII. kerület Jászai Mari tér

66 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Jászai Mari térnél kínálunk megvételre egy teljes körű felújításon átesett 2 szobás, világos lakást, felújított házban. A lakás azonnal birtokba vehető!!
A lakásban, az udvari fekvésű hálószobán kívül, az utcai fekvésű amerikai konyhás nappaliban egy külön hálógaléria lett kialakítva, ezáltal az eredetileg 60 m2-eres alapterületet 6 m2-rel megnövelték.
A felújítás során kizárólag magas minőségű anyagokat használtak fel. A konyhabútor, teljesen felszerelt magas minőségű beépített konyhagépekkel (hűtőszekrény fagyasztóval, sütő, kerámia főzőlap, páraelszívó, mikrohullámú sütő, mosogatógép, és mosógép).
A lakás fűtéséről a legmodernebb elektromos Nobo fűtés gondoskodik, mely okostelefonnal is vezérelhető. A légkondicionáló berendezés, hűtő - fűtő és szellőztető programmal is működik. Elektromos redőnyök távvezérléssel használhatók. A házi mozi hangrendszer előkészítése is megtörtént.
Az ingatlan külső nyílászárói külalakra az eredetivel tökéletesen megegyező, fából készült hő- és hangszigeteltre lettek cserélve, a belső ajtók a lakás stílusához tervezett klasszikus minőségi ajtók.
Kiépített riasztórendszer található a lakásban, mely bővíthető távfelügyelettel és internetről is vezérelhető. Villanybojler biztosítja a meleg vizet.
Közös költség mindössze 9500 Ft, egyedi mérős minden közmű.
A vételár részét képezi a konyhabútor a beépített gépekkel, és a fürdőszoba berendezései. A bútorok és dekorációs tárgyak külön megállapodás alapján kerül eladásra.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018