Budapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Hegedűs Gyula utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Hegedűs Gyula utca, 1 szobás
Hirdetés
Budapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Hegedűs Gyula utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Hegedűs Gyula utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Hegedűs Gyula utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Hegedűs Gyula utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Hegedűs Gyula utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Hegedűs Gyula utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Hegedűs Gyula utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Hegedűs Gyula utca, 1 szobás
Budapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Hegedűs Gyula utca, 1 szobás
18 900 000 Ft525 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Hegedűs Gyula utca, 1 szobás
Budapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Hegedűs Gyula utca, 1 szobás
18,9 M Ft
525 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 696 6963
ReferensBaczynski Eszter
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Hegedűs Gyula utca, 1 szobás

36 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

XIII. kerület, Hegedűs Gyula u. 36 nm-es 1 szobás lakás ELADÓ

XIII. kerület, Újlipótváros CSENDES mellékutcájában, a Dózsa György úti metrómegálló közelében, a VÁG UTCÁNÁL eladó egy 36 nm-es lakás. A négy szintes, liftes lakóépület rendezett. A jelenleg 1 szobás ingatlan a társasház félemeletén található. Kis ráfordítással (egy hálófülke kialakításával) 1,5 szobás lakás varázsolható belőle. A neves tervezők által megálmodott épület 1909-ben épült. A főváros városképe és történelme szempontjából VÉDETTÉ NYILVÁNÍTOTT ÉPÜLET.

A lakás irányára : 18,9 Millió Ft.

Az ÖSSZKOMFORTOS lakás jó elosztású, D-i tájolású, utcára néző. A lakásba belépve az előszobából jobbra nyílik a tágas zárt konyha. Balra található a kádas fürdőszoba és külön helyiségben a WC. Az előszobából egyenesen haladva jutunk a szobába, utcára néző kilátással. A nagy belmagasság csak még inkább fokozza tágas érzetünket. A nagyméretű konyha rovására kialakítható egy hálófülke, vagy amerikai konyhás nappali és egy hálószoba létrehozásával, 1,5 szobás barátságos otthon valósítható meg.

A szobák parkettával, a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak. A lakás fűtéséről gázkonvektor gondoskodik, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Általánosságban elmondható, hogy a lakás közepes állapotú, a fürdőszoba esetében nagyobb korszerűsítéssel, beruházással kell számolni, plusz az átalakítás függvényében kell költeni az ingatlanra.

Parkolás az utcán, közterületen lehetséges.

A közös költség 7.300 Ft havonta, ami tartalmazza a felújítási alapot, a víz/csatorna díjat, a szemétszállítás, a közös villanyfogyasztás, a lépcsőház takarítás és a társasház biztosítást is.

Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, a Lehel Csarnok - minden megtalálható. Közelben Metró/villamos/buszmegálló, így a Belváros, vagy a város bármely pontja könnyen, gyorsan elérhető.

Ha tapasztalt, lelkiismeretes, képzett profi szakemberre van szüksége, akkor Rózsadomb Ingatlaniroda . Címünk : 1024 Budapest, Lövőház utca 34.

Fekvés: Dél

Építés éve: 1909

Lakás állaga: közepes állapotú

Ház állaga: közepes állapotúÜgyintéző: Baczynski Eszter

  • gáz (konvektor)
  • lift van
  • Épület emelet: félemelet
  • Épület szint: 4. emelet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018