Eladó lakás Budapest, Angyalföld, Csata utca, 30., új építésűEladó lakás Budapest, Angyalföld, Csata utca, 30., új építésűEladó lakás Budapest, Angyalföld, Csata utca, 30., új építésűEladó lakás Budapest, Angyalföld, Csata utca, 30., új építésűEladó lakás Budapest, Angyalföld, Csata utca, 30., új építésűEladó lakás Budapest, Angyalföld, Csata utca, 30., új építésűEladó lakás Budapest, Angyalföld, Csata utca, 30., új építésűEladó lakás Budapest, Angyalföld, Csata utca, 30., új építésűEladó lakás Budapest, Angyalföld, Csata utca, 30., új építésűEladó lakás Budapest, Angyalföld, Csata utca, 30., új építésű
50 300 000 Ft
 • 10 fotó
 • Térkép
50,3 M Ft
708,5 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
+36 20 500 0555
Mester Építő Kft.
Telefonálok

Eladó lakás: Dália Udvar

Budapest, XIII. kerület Csata utca 30.

71 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Új építésű
2019.01.átadás

Az eladó lakás leírása

XIII. kerület közkedvelt részén, az Árpád-hídhoz közel, nyugodt kis mellékutcában megvalósuló 34 lakásos társasházban eladó földszinten terasszal rendelkező, 1 egész és 1 fél szobás,ÉNY-i tájolású lakás. A lakás terasza az udvar felé néz, innen könnyen megközelíthető a közös használatú belső kert is.
Lehetőséget biztosítunk, hogy lakását egyedi igényeinek megfelelően alakítsa ki (válaszható burkolatok, belső ajtók, szaniterek, igény esetén egyedi alaprajzi elrendezés).

KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG! Jól hasznosítható lakás, hiszen közel a metró és a városközpont, kialakítás tekintetében alkalmas minden korosztály számára.

KÖRNYEZET ÉS KÖZLEKEDÉS:
A telek a XIII. kerület Csata u 30. szám alatt fekszik, Angyalföld frekventált pontján, a Béke tér közelében. A központi fekvés és a remek közlekedés ellenére csendes, családias környezetben található. A szomszédos telkeken a tervek szerint közeli határidőn belüli fejlesztések eredményeként szintén modern társasházak épülnek.
Nagy előnye, hogy gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető helyen van. A gyalog 2 percre lévő Béke téren a 14-es villamosra valamint a 32-es és 105-ös buszokra lehet felszállni, de 5 perc sétával az 1-es villamost is könnyedén elérjük, amely szinte keresztül szeli a várost.
Néhány percnyi távolságra találjuk a Polgármesteri Hivatalt, a Honvéd Kórházat, a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, bölcsödét, óvodát, iskolát, piacot, egészségügy intézményt, Lidl-t, Rossmann-t és számos más szolgáltatót, amely nagyon megkönnyíti a napi ügyintézést. A kikapcsolódást pedig a közeli Városliget, Állatkert, Margit-sziget, Palatinus Strand, József Attila színház, Széchenyi Fürdő, plázák (Westend, Duna Pláza), fitnesz termek szolgálják.

TÁRSASHÁZ:
A 33 lakásos társasház földszint + 5 emelet magas lesz, a lakások mérete 35-98 nm között változik. Az épület megtervezésénél gondoltunk az élhető környezet kialakítására mind a terek funkcionalitásánál, mind a benapozottság tekintetében. A telek DK-i, a lakások nagy része DK–DNY-i tájolású, így mindenki megtalálja a maga számára ideális fekvésű ingatlant.
A pinceszinti teremgarázsban 36 darab gépkocsi beálló a lakók kényelmes parkolását, az ide való lehajtást pedig a telek bal oldali oldalhatára mentén megépítendő szabályos lehajtó rámpa szolgálja.
A 942 nm-es telken az utcától elzártan, hangulatos belső kertet alakítunk ki, ahol a tulajdonosok kedvükre élvezhetik szabadidejüket.

BERUHÁZÁS, KIVITELEZÉS, ÉRTÉKESÍTÉS EGY KÉZBEN!
A Mester-Építő Kft. és elődje az elmúlt 20 évben közel 2000 család számára épített otthont. Budapesti társasházi beruházásaink helyszíne eddig főleg Újpest volt, ahol a szakmai tapasztalatokban gazdag évek alatt a kerület legismertebb, legszélesebb referenciájával rendelkező ingatlanfejlesztőjévé váltunk.
Most új területen, Budapest egyik leggyorsabban fejlődő részén, a XIII. kerületben szeretnénk kamatoztatni azt a tudást, amelyet a korábbi évtizedekben szereztünk a lakásépítési piacon. Célunk változatlanul az, hogy olyan otthont építsünk Önnek, ahova jó hazatérni, amellyel a vásárlást követően is elégedett lesz és továbbviszi jó hírünket.

Információért FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL! Keressen minket a 06 20 5000 555 telefonszámon, az ertekesites@mesterepito.hu e-mail címen vagy a projekt honlapján (DÁLIA UDVAR), hiszen mi pontos információt tudunk adni a projektről, lakásokról, fizetési ütemezésről, a műszaki tartalomról, a lakás megvásárlásának menetéről.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN!


 • új építésű
 • házközponti egyedi méréssel
 • északnyugati tájolás
 • lift van
 • Épület emelet: földszint
 • Épület szint: 5. emelet
 • terasz: : 8,5 m2
hirdetés
Környék bemutatása
© 2019