Budapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utca
Budapest, XII. kerület Thomán István utca
37 900 000 Ft773,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest, XII. kerület Thomán István utca
Budapest, XII. kerület Thomán István utca
37,9 M Ft
773,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 433 0310
ReferensCzéh Katalin
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, XII. kerület Thomán István utca

49 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Hivatkozási szám: LV1891
Eladásra kínálok a különleges adottságú Thomán István utcában egy 1978-ban épült 4 szintes tégla társasházban, Dny-i fekvésű, 49 nm-es 1+1 szobás+étkezős, földszinti, kertkapcsolatos, (illetve azzá tehető) felújítandó lakást.
A lakásban az eredeti villanyvezetékek mellett gázkonvektor van. Melegvízről gázbojler gondoskodik. A szobák külön-külön és egybe is nyílnak. A Wc és fürdőszoba külön helyiségben vannak. A lakás ablakai a ház gondozott, körbekerített kertjére néznek, DNy-i irányban, ezért földszinti elhelyezkedése ellenére is nagyon világos.
A jelenleg is jó elosztású lakásban a belső falak jól alakíthatóak.
A szépen gondozott, nagy közös kerttel körülvett ház 2 irányból közelíthető meg. A környék adottságainak köszönhetően a ház egy viszonylag hosszú lépcsősorral közelíthető meg a közelben megálló 112-es és 110-es autóbusz megállójától. Parkolni a Thomán István u-ban, vagy a hátsó kijáratnál kialakított ingyenes parkolóban lehet.
A lakáshoz tartozik a ház pincéjében egy külön zárható 2 nm-es pincehelyiség.
A közös költség rendkívül alacsony, 7800.- Ft/hó, mely a szokásos díjakon fölül, a ház takarításának költségeit is tartalmazza.
A közelben van iskola és óvoda, a napi bevásárlásokat pedig a szintén közelben lévő Tesco expressz könnyíti meg.
Ajánlom ezt a kedves kis lakást mindazoknak a fiataloknak, vagy idősebbeknek, akik szeretnének jó levegőn, a nagy zöld területeket kihasználva, mégis közel a városhoz élni.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018