Budapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utcaBudapest, XII. kerület Thomán István utca
Budapest, XII. kerület Thomán István utca
35 000 000 Ft
714,3 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest, XII. kerület Thomán István utca
Budapest, XII. kerület Thomán István utca
35 M Ft
714,3 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 1 408 8742
ReferensCzéh Katalin
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XII. kerület Thomán István utca

49 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Hivatkozási szám: LV1891
Eladásra kínálok a különleges adottságú Thomán István utcában egy 1978-ban épült 4 szintes tégla társasházban, Dny-i fekvésű, 49 nm-es 1+1 szobás+étkezős, földszinti, kertkapcsolatos, (illetve azzá tehető) felújítandó lakást.
A lakásban az eredeti villanyvezetékek mellett gázkonvektor van. Melegvízről gázbojler gondoskodik. A szobák külön-külön és egybe is nyílnak. A Wc és fürdőszoba külön helyiségben vannak. A lakás ablakai a ház gondozott, körbekerített kertjére néznek, DNy-i irányban, ezért földszinti elhelyezkedése ellenére is nagyon világos.
A jelenleg is jó elosztású lakásban a belső falak jól alakíthatóak.
A szépen gondozott, nagy közös kerttel körülvett ház 2 irányból közelíthető meg. A környék adottságainak köszönhetően a ház az utca szintnél magasabban, a kerten keresztül közelíthető meg, így a földszinti elhelyezkedéstől függetlenül onnan nem lehet belátni. A közelben megálló 112-es és 110-es autóbusz szinte átszeli a várost, a Keleti p.u-ig jár, 10 percenként.
Parkolni a Thomán István u-ban, vagy a hátsó kijáratnál kialakított ingyenes nagy parkolóban lehet.
A lakáshoz tartozik a ház pincéjében egy külön zárható 2 nm-es pincehelyiség.
A közös költség rendkívül alacsony, 7800.- Ft/hó, mely a szokásos díjakon fölül, a ház takarításának költségeit is tartalmazza.
Minden fogyasztó külön óra alapján fizetendő, így a víz is.
A közelben van iskola és óvoda, a napi bevásárlásokat pedig a szintén közelben lévő Tesco expressz könnyíti meg.
Ajánlom ezt a kedves kis lakást mindazoknak a fiataloknak, vagy idősebbeknek, akik szeretnének jó levegőn, a nagy zöld területeket kihasználva, mégis közel a városhoz élni.
A jó közlekedésnek köszönhetően kiadásra is kiváló választás.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018