Budapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobás
Budapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobás
89 900 000 Ft899 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobás
Budapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobás
89,9 M Ft
899 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 342 1777
ReferensKeresztesi Péter
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapesti lakás eladó, Kissvábhegyen, Kissvábhegyi út, 3 szobás

100 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XII. kerületének frekventált részén, a természetvédelmi terület szomszédságában a Kis-Svábhegyen helyezkedik el az ingatlan. A közelben található a Szent Orbán tér, ahol szupermarket, igényes kávézó és további üzletek egyaránt megtalálhatók, valamint tömegközlekedéssel rövid idő alatt jutunk a Déli-pályaudvarra, a Széll Kálmán térre, vagy a MOM parkhoz. A környék kimondottan csendes, nyugodt.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az épület, egy kerítéssel körbezárt hatalmas telken található, melyen kertész által gondozott gyönyörű park, játszótér, és nyári sütögető található, ahol az ember egy fárasztó munkanap után kellemesen kipihenheti magát. Valamint az esti kényelmes hazaérkezést, mozgásérzékelős világításrendszer segíti az egész kert területén. A társasház téglaépítésű, 12 lakásos, földszint + 3 emeletes, zárt lépcsőházas és a 70-es években épült. A külső homlokzat és a tető szigetelése, a lépcsőház teljes felújítása és nyílászáróinak cseréje pár éve fejeződött be, ezért új építésű társasház benyomását kelti.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 97 nm + 6 nm teraszos lakás a legfelső emeleten helyezkedik el, lift nincs. Bejárata a zárt lépcsőházból nyílik. A lakás, tágas amerikai konyhás, étkezős nappalival, 2 hálószobával, kádas fürdőszobával, külön WC-vel, kamrával rendelkezik. A nappaliból nyíló teraszról, elképesztő Budapesti panoráma tárul a szemünk elé. A szobákban szalagparketta, a többi helységben pedig járólap található. A lakás a nagy üvegfelületeknek köszönhetően kifejezetten világos. A lakáson belüli összes válaszfal bontható, így számos átalakítási lehetőséget rejt magában.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 97 nm (+ 6 nm terasz)
- nappali: 33 nm
- szoba 1: 24 nm
- szoba 2: 12 nm
- konyha: 14,5 nm
- előszoba: 4,1 nm
- fürdő: 5 nm
- WC: 1 nm
- kamra: 3 nm
Belmagasság: 2,8 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás gáz (cirkó) fűtéses.
Teljesen gépesített és bútorozott, viszont igény szerint a bútort a tulajdonos elviszi. A TV és Internet szolgáltatást a DIGI biztosítja.
KÖLTSÉGEK:
Közös költség: 20.000 Ft, mely magában foglalja a víz és csatornadíjat, a takarítást, a szemétszállítást, a közös villanyfogyasztást és a kertész költségét is.
PARKOLÁS:
A parkolásra, elektromos kapuval felszerelt biztonságos garázsban nyílik lehetőség, melynek ára 3 MFt.
Ár: 89,9 MFt + 3 MFt garázs
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018