Eladó lakás Budapest, Krisztinaváros, Gyógyfű utca, 25., új építésűEladó lakás Budapest, Krisztinaváros, Gyógyfű utca, 25., új építésűEladó lakás Budapest, Krisztinaváros, Gyógyfű utca, 25., új építésűEladó lakás Budapest, Krisztinaváros, Gyógyfű utca, 25., új építésűEladó lakás Budapest, Krisztinaváros, Gyógyfű utca, 25., új építésűEladó lakás Budapest, Krisztinaváros, Gyógyfű utca, 25., új építésű
93 100 000 Ft
 • 6 fotó
 • Térkép
93,1 M Ft
1,4 M Ft/m2
 • 6 fotó
 • Térkép
+36 20 239 7676
Rigó Norbert
Telefonálok

Eladó lakás: Herbal Residence

Budapest, XII. kerület Gyógyfű utca 25.

66 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
2018.12.átadás

Az eladó lakás leírása

A lakáshoz 82,26 nm-es saját kert és egy 18,28 nm-es növénykazetta is tartozik.

Herbal Residence: Ahol az álmok valóra válnak...

Szeretne csendes, budai zöldövezetben lakni, csupán 7 percre a belvárostól? Hihetetlen, de a Herbal Residence prémium kategóriás lakásai pont ezt a kényelmet kínálják a leendő lakóknak!

Elhelyezkedés

A Herbal Residence prémium lakásait, a XII. kerületben, a Kis-Svábhegy lábánál építjük, a Városmajor utca felett, Buda zöldövezeti, de mégis központi részén. A város szívében, az Osztrák Nagykövetség Rezidenciája mellett, ősfás, erdei környezetben, a legkorszerűbb építészeti technológiákat és megoldásokat felvonultató épületekben helyeztük el prémium lakásainkat, amelyek már „Okosház” opcióval is választhatóak. Az ősfás környezetet - ahol lehetett - érintetlenül hagytuk, hogy a Rezidencia leendő lakóink zavartalanul élvezhessék a zöldövezeti kényelmet és a patinás környék hangulatát, ahonnan Buda központja szinte karnyújtásnyira található.

A lakások

Az ősfákkal körülvett közel 4000 nm-es parkban a tervező 3 különálló, többszintes, lenyűgöző fekvésű és kialakítású épületet álmodott meg, amelyek harmonikus egységet alkotnak az elegáns környezettel.
A jogerős építési engedéllyel rendelkező beruházás keretében összesen 19 - anyaghasználatában és felszereltségében - luxus minőségű villa kerül kialakításra.
A 70-115 nm-es lakások emelt szintű műszaki tartalommal rendelkeznek, így a legmagasabb igényeknek is megfelelnek, biztonságos parkolásra pedig a közös teremgarázs nyújt tökéletes megoldást.
A villalakások mindegyike terasszal, a földszintiek pedig közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek, melyek akár 250 nm-es nagyságú, saját használatú kertrészt jelentenek, ezeket lakóink teljesen mértékben igényeik szerint alakíthatják ki.
Az emeleti lakásokhoz szintén privát, több funkciójú, zöldtetős teraszok tartoznak, így az ott lakók is erdei környezetben érezhetik magunkat, ha egy fárasztó nap után pihenésre vágynak.
Némely emeleti lakásból – a terasz fekvésétől függően - a budai hegyekre nyílik egyedülálló kilátás, amelyet csak egy-egy nagyobb fa takarása zavarhat meg.
A pinceszinten, az épületek alatt tágas, egybefüggő teremgarázs kapott helyet, mely az előzetes tervek alapján 18 db. gépkocsi befogadására lesz alkalmas és két állású autólifttel lesz megközelíthető.
Kinek ajánljuk az itt épülő lakásokat?

A Herbal Residence lakásait azoknak ajánljuk, akik ötvözni szeretnék a zöldövezeti kényelmet és nyugalmat a minden igényt kielégítő, nyüzsgő városi életmóddal, amire most egy egyszeri lehetőség nyílik, hiszen e városrész többi része teljesen beépített, a lakásaink száma pedig korlátozott!

Mit, hol találunk a közvetlen közelben?

Közlekedés: A Herbal Residence nagy előnye - a zöldövezeti környezet mellett – rendkívül központi fekvése: A Déli Pályaudvar (5 perc gyalog) közelsége miatt a 2-es metróval a Belváros (Deák Ferenc Tér) 7 perc alatt elérhető, de az egyéb járatokkal (busszal és villamossal) is gyorsan eljuthatunk a város bármely pontjára.
Bevásárlási lehetőségek: Mamut Bevásárlóközpont, MOM Park, a Kékgolyó, az Alkotás és a környező utcákban kisebb üzletek (a Déli Pályaudvar körül).
Sport és Szórakozás: A közelben számtalan edzőterem és Fitness Center található (Mammut Fitness, MOM Wellness Központ, és több kisebb terem), a Városmajori Szabadtéri Színpad pedig 10 perc sétával elérhető (1 km), de a Millenáris
Kulturális központ egyik kiállításának meglátogatásához sem kell feltétlenül kocsiba ülnünk.
Kirándulási lehetőségek: Fogaskerekű vasút (4 perc autóval), Normafa (10 perc autóval), Zugligeti Libegő (10 perc autóval)
Éttermek: A közvetlen közelben (1 km-en belül) nagyon sok étterem és egyéb vendéglátóhely található.
Iskolák: Városmajori Gimnázium és Általános Iskola (1 km-re), ELTE Tanító- és Óvóképző Kar
Kórházak: Szent János kórház (5 perc kocsival), Kútvölgyi Rendelőintézet (8 perc autóval)
Miért vásároljon itt lakást?

Az épületegyüttes egyedülálló elhelyezkedés) miatt, ami teljes zöldövezeti nyugalmat és emellett kiváló közlekedési lehetőségek jelent. Ezzel örökre megszabadulhatunk a bevezető utak reggeli és délutáni dugóitól.
A közvetlen közelben minden megtalálható, amire az itt lakóknak szüksége lehet: kisboltok, szupermarketek, posta, gyógyszertár, éttermek, de a közintézményekhez, iskolákhoz sem kell sokat utaznunk, ami gyermekes családoknak ideális.
A XII. kerületben épülő lakások kiváló befektetésnek számítanak, az ingatlanok ára a környéken folyamatosan emelkedik, nemcsak a kerület régóta tartó népszerűsége miatt, hanem mert egyre kevesebb a beépíthető, üres telek.
A patinás környék miatt az itt épülő lakások értékállósága nagyobb, mint más új építési projekteknél, amit tovább növel az őket körülvevő ősfás, erdei környezet, és mindez a város szívében.
Az épületek szinteltolásos elhelyezkedése igazi építészeti kuriózumnak számít, ami miatt az egyes lakások egymástól jól elkülönülnek, és így a teraszok és a saját használatú kertrészek elegendő privát életteret biztosítanak a lakóknak.
mutass többetmutass kevesebbet

 • CSOK igényelhető
 • új építésű
 • házközponti egyedi méréssel
 • délkeleti tájolás
 • Épület emelet: 1.
 • Épület szint: 4. emelet
 • terasz: : 8,9 m2
 • parkolás teremgarázs beálló

Parkolás

teremgarázs beálló
19db szabad hely
Nincs megadva

Zöld jellemzők

 • Egyéni fogyasztásmérők

Műszaki jellemzők

 • Árnyékolók
 • Háromrétegű üvegezés
 • Szellőztető rendszer

hirdetés
Környék bemutatása
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018