Eladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobás
Eladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobás
59 900 000 Ft581,6 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobás
Eladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobás
59,9 M Ft
581,6 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 930 0692
ReferensMilovecz László
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 3 szobás

103 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
felújítandó

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XII. kerületben a Városmajor egyik nyüzsgő, élettel teli utcájában található. A 39-es, a 102-es, a 128-as és a 129-es buszok megállói 100 méteren belül, a Széll Kálmán téri villamos és buszjáratok valamint a metró, csak pár perc sétára találhatók. A környék rendkívül frekventált, hivatalokkal, kórházakkal, iskolákkal jól ellátott, ugyanakkor a Városmajor vagy a Vérmező zöldje is nagyon közel van, ha nyugalomra, kikapcsolódásra vágyik az ember.
A mindennapi bevásárlásra a Fény utcai piacon vagy több közeli élelmiszerboltban van lehetőség. A Mammut Bevásárlóközpont könnyen megközelíthető, ahol a vásárlás mellett számos szolgáltatást igénybe vehetünk, sportolhatunk, mozizhatunk.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A pincével együtt 6 szintes, sátortetős téglaépítésű társasház átlagos állapotú. Az emeletek között lift segíti a közlekedést.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 103 nm-es erkélyes felújítandó lakás a társasház 3. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. A képek a belső építész által megálmodott átalakítási terv részei (3 különböző terv készült). Az ingatlan kimondottan ideális irodának vagy családi otthonnak.
Északkeleti fekvésének és a 3. emeleti magasságnak köszönhetően mindig világos, de túl nem melegszik a lakás. Eredetileg is tágas, szellős terekkel rendelkezik, amit a hatalmas belmagasság tovább erősít. Bármelyik szoba mérete megengedi, hogy az egyikben amerikai konyha-nappalit alakítsunk ki, így egy jóval nagyobb, kényelmes fürdőszobát kapunk.
Az ingatlan tehermentes! Igény esetén kivitelezőt biztosítunk.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 103 nm
- Nappali: 28 nm
- Szoba: 31 nm
- Szoba: 25 nm
- Fürdő: 4 nm
- Konyha: 7 nm
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 23.000 Ft, amely magába foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.
PARKOLÁS:
A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.
Irányár: 59,9 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018