Budapest, XI. kerület Karinthy Frigyes útBudapest, XI. kerület Karinthy Frigyes útBudapest, XI. kerület Karinthy Frigyes útBudapest, XI. kerület Karinthy Frigyes útBudapest, XI. kerület Karinthy Frigyes útBudapest, XI. kerület Karinthy Frigyes útBudapest, XI. kerület Karinthy Frigyes útBudapest, XI. kerület Karinthy Frigyes útBudapest, XI. kerület Karinthy Frigyes útBudapest, XI. kerület Karinthy Frigyes útBudapest, XI. kerület Karinthy Frigyes útBudapest, XI. kerület Karinthy Frigyes útBudapest, XI. kerület Karinthy Frigyes útBudapest, XI. kerület Karinthy Frigyes útBudapest, XI. kerület Karinthy Frigyes útBudapest, XI. kerület Karinthy Frigyes út
Budapest, XI. kerület Karinthy Frigyes út
61 900 000 Ft589,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest, XI. kerület Karinthy Frigyes út
Budapest, XI. kerület Karinthy Frigyes út
61,9 M Ft
589,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 617 4590
ReferensBeleznay Zsolt
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, XI. kerület Karinthy Frigyes út

105 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
felújítandó

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének központja, a Móricz Zsigmond körtér közvetlen szomszédságában, a Karinthy Frigyes úton található. A Móricz Zsigmond körtér közelsége miatt tömegközlekedéssel Buda bármelyik részére, illetve a pesti belvárosba könnyen és gyorsan eljuthatunk. A 4-es metró 1 percen belül elérhető a lakásból! A Feneketlen-tó és az azt körülvevő park igazi kikapcsolódási lehetőséget kínál.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A sátortetős téglaépítésű társasház 1930-ban épült. A földszint+5 emeletes házban 40 lakás található. A lépcsőház lifttel rendelkezik. A ház rendelkezik megtakarítással. Az idei tervben szerepel a lépcsőház és a bejárat felújítása. Folyamatosan karban tartják az épületet.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 105 nm-es lakás az épület 1. emeletén található. A lakás kiváló adottságokkal rendelkezik. Igaz, hogy a szobák a Karinthy Frigyes útra néznek, de itt a villamosok csak megérkeznek és elindulnak. Délnyugati tájolása végett a három szoba egésznap világos, napos. A hatalmas nappaliban egy gyönyörű cserépkályha áll, amely jelenleg használaton kívüli. A fürdőszoba, a WC és a kamra egy lichthofra szellőzik. Véleményem szerint még egy szoba nyerhető, amennyiben a konyha átkerülne a kamra és a hall helyére.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 105 nm
- nappali: 27,7 nm
- szoba: 19,3 nm
- szoba: 16,9 nm
- konyha: 9,9 nm
- hall: 6,2 nm
- előszoba: 13,7 nm
- fürdő: 6 nm
- kamra: 2,08 nm
- WC: 1,28 nm
- erkély: 2,4 nm
Belmagasság: 3,75 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést konvektorok látják el. A meleg vízellátást egy átfolyós gázbojler biztosítja. A lakásban egyedi mérésre alkalmas vízóra is található. A konyha és a vizes helyiségek kivételével valamennyi helyiség faparkettával borított. Csiszolás és lakkozást követően újra a régi fényében pompázhat. A nyílászárók még az eredeti fanyílászárók. A szobák ablakai redőnyösek. A bejárati ajtót egy hevederzár teszi biztonságosabbá.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 20600 Ft, amely magába foglalja a felújítási alapot, a lépcsőház takarítást, a szemétdíjat, a lift működtetését, a közös villanyfogyasztást és a biztosítást.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy külön tároló, amelyek kb. 5 nm nagyságú. Zárható és száraz.
PARKOLÁS:
A parkolásra az utcán, közterületen van lehetőség.
Az ingatlan maximum. 3 hónap alatt birtokba vehető.
Irányár: 61,9 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 budai ingatlanunk közül.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018