Eladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteres
49 900 000 Ft767,7 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteres
49,9 M Ft
767,7 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás, Budapest, Albertfalván, 65 négyzetméteres

65 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben, Albertfalva északi részén, egy csendes, de mégis jól megközelíthető mellékutcában helyezkedik el. Tömegközlekedése kiváló, hiszen a Fehérvári úton közlekedik a 17-es, 41-es, 47-es, 56-os villamos, valamint a 114-es, 213-as, 214-es busz, amelyekkel Újbuda központja, vagy tovább a Széll Kálmán tér és a pesti Belváros felé utazhatunk. Bevásárlásainkat intézhetjük a közeli Savoya Park Bevásárlóközpontban, Auchan, Aldi áruházakban, de az M1-M7 autópálya segítségével a budaörsi bevásárlóközpontokban is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). Gyalogtávolságon belül is találhatunk üzleteket, vendéglőket, uszodát, iskolát, óvodát, játszóteret, orvosi rendelőt, gyógyszertárat. Ha egy kicsit ki szeretnénk kapcsolódni, a Duna-parton vagy a közeli sporttelepen tehetjük meg.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős háromlakásos sorház egy 555nm nagyságú telken 1928-ban épült, korábban tisztviselői lakótelep részeként. Jelenleg a földszinti részt használják, de igény szerint a kb. 70nm nagyságú padlástér is beépíthető, ezáltal egy kellemes, belső kétszintes otthon alakítható ki. Az épület karbantartott, jó állapotú, hátul csatlakozik hozzá egy zárható tároló. A ház háta mögött egy praktikusan használható füvesített kertet találunk, ahol akár teraszt is kialakíthatunk, valamint az utca és az épület között egy kis előkert húzódik, amely jó lehetőséget ad néhány virág kiültetésére.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan az utcáról az előkerten keresztül közelíthető meg. A lakás átlagos állapotú, akár jelenlegi állapotában is beköltözhető, de igény szerint alakítható, felújítható, bővíthető a tetőtérrel. A nyílászárókat 2016-ban kicserélték. A szobákban parkettát, a hideg burkolatú helyiségekben kőlapot találunk.
A házba belépve az előtér fogad bennünket, ahonnan két lépcsőn felfelé érjük el az előszobát. Balra nyílik a káddal, WC-vel felszerelt fürdőszoba, amelynek az előtér felé nyíló ablaka biztosítja a természetes fényt. Ha tovább megyünk, szintén balra tudunk felmenni a padlásfeljárón. Jobbra léphetünk be a két egymás után nyíló, tágas tereket adó szobába, ahol még megtalálható a két szoba között elhelyezett hangulatos, működőképes cserépkályha is, amely remek kiegészítő fűtést jelenthet. A bejárattal szemben érjük el a konyhát, ahol elegendő tér van étkezőasztalunk elhelyezésére is. Jelenleg a konyhapult a padlásfeljáró alatti részben került elhelyezésre. A konyha használatát ablakos kamra segíti. Ha ki szeretnénk lépni a kertbe, azt innen kényelmesen két lépcsőn lefelé megtehetjük. A kert teljesen szeparált, kellemes környezetet biztosít egy kis kikapcsolódásra, családi, baráti összejövetelekre. A lakás jó beosztású, kelet-nyugati fekvésének köszönhetően világos, napfényes, csendes, ideális lakóteret kínál új tulajdonosának. Az ingatlan azonnal költözhető.
A lakás több módon is átalakítható. Jelenlegi méretében pl. a konyha összenyitható a mellette lévő szobával. A padlástér beépítésével fent akár három szoba is kialakítható egy fürdőszobával. A feljáró meghagyható jelenlegi helyén, de kényelmesebb lépcső alakítható ki az előtérben és ebben az esetben a konyha is bővül lent.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hasznos alapterülete jelenleg 65nm, amit növel a 3,3nm tároló és a 101nm nagyságú kert. Ez bruttó 75nm, nettó 40nm-rel bővíthető. A jelenlegi szobák 20nm és 16nm, a konyha 11,2nm nagyságú.
Belmagasság: 3m.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést a fürdőszobában elhelyezett cirkókazán biztosítja, a meleg vizet szintén a fürdőszobai átfolyós rendszerű gázbojler. Az ingatlan összközműves.
KÖLTSÉGEK:
A lakás rezsije a jelenlegi igények szerint alacsony.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 3,3nm nagyságú tároló.
PARKOLÁS:
Parkolni az épület előtti közterületen lehet kényelmesen és biztonságosan.
Irányára: 49,9MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018