Budapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteres
38 000 000 Ft
730,8 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteres
38 M Ft
730,8 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 360 0611
ReferensPáczné Gorzás Erika
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Lágymányos, Irinyi József utca, 52 négyzetméteres

52 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
XI. kerület, Újbudán, annak is frekventált, jól megközelíthető részén, IRINYI JÓZSEF UTCÁNÁL, a Műszaki Egyetem, több oktatási intézmény, és az Infopark közelében található az ingatlan. Központi elhelyezkedése miatt, szinte minden pár perc sétával elérhető, úgy, mint SPAR, posta, Allee bevásárlóközpont, piac, bankok, rendelőintézet, bölcsőde, óvoda. A 4-es villamossal és a néhány perc sétával elérhető 4-es metróval, de akár autóval is gyorsan elérhetjük a belvárost. A közvetlen közelben található BUBI kerékpárkölcsönző, és számos kerékpárút. Az épületet körülvevő park, valamint a közeli méltán kedvelt Kopaszi-gát pihenésre ad lehetőséget.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős társasház az 1960-as években épült, földszint + 6 emeletes épület. A házban körülbelül 24 lakás található, a magasabb emeleten lakók közlekedését lift segíti. Az épület mögötti közös kertet a lakók szabadon használhatják. Tavaly decemberben cserélték a házban a villanyvezetékeket, elvégezték a lift karbantartását, idén pedig megkezdik a strangok cseréjét.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az 52 négyzetméteres, FELÚJÍTANDÓ lakás a liftes társasház 3. emeletén található, bejárata a zárt lépcsőházból nyílik. A jelenleg 1 szoba + hallos lakás fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. A nagy szoba az utca irányába néz kelet-délkeleti tájolással, a konyha és a fürdőszoba pedig a csendes, hátsó kert irányába nyugati tájolással. A bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk, ahonnan a lakás összes helyisége megközelíthető. Jobbra nyílik a majdnem 13 négyzetméteres konyha étkezővel, illetve a kádas fürdőszoba. A bejárati ajtóval szemben találjuk a külön nyíló wc-t, bal kéz felől pedig a hallba lépünk, amely szinte egy légtérben helyezkedik el a 20 nm-es szobával. A lakásban körülbelül 2 éve megtörtént az ablakok cseréje. Ezeket műanyag hő- és hangszigeteltekre cserélték, szúnyoghálóval, az utcafronti ablakokra pedig redőny is került.
A lakás remek átalakítási lehetőségeket rejt magában! A konyha hallba történő áthelyezésével a jelenlegi konyha helyén egy külön nyíló félszoba alakítható ki nagy előszobával együtt, ahol egy gardrobe szekrény is elfér. Erről a képek között átalakítási tervet is csatoltunk. A lakás maximum 2 hónap alatt költözhető.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 52 nm
- Szoba: 20 nm
- Hall: 11,4 nm
- Konyha-Étkező: 12,8 nm
- Fürdő: 4,7 nm
- Wc: 1,6 nm
- Előszoba: 3,5 nm
Belmagasság: 3 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet a távhőművek biztosítja. A fogyasztás egyedileg mérhető, melynek átalánydíja évente kerül elszámolásra. Vízóra van, de a víz díját jelenleg a közös költséggel együtt fizetik.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 16.500 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, a takarítást, a szemétdíjat, a
A közös költség 24.000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, a közös villanyfogyasztást és a közös képviselet díját.
A fűtés költsége 17.000 Ft átalányban.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy kb. 3-4 nm-es saját tároló a pincében.
PARKOLÁS:
Az épület előtti és mögötti közterületen kényelmes és biztonságos a parkolás, fizetős övezetben. Állandó bejelentett lakcímmel 2-3.000 Ft egész évre.
Irányár: 38 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 3.
Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018