Eladó 4 szobás lakás, Szentimrevárosban, BudapestEladó 4 szobás lakás, Szentimrevárosban, BudapestEladó 4 szobás lakás, Szentimrevárosban, BudapestEladó 4 szobás lakás, Szentimrevárosban, BudapestEladó 4 szobás lakás, Szentimrevárosban, BudapestEladó 4 szobás lakás, Szentimrevárosban, BudapestEladó 4 szobás lakás, Szentimrevárosban, BudapestEladó 4 szobás lakás, Szentimrevárosban, BudapestEladó 4 szobás lakás, Szentimrevárosban, BudapestEladó 4 szobás lakás, Szentimrevárosban, Budapest
Eladó 4 szobás lakás, Szentimrevárosban, Budapest
64 000 000 Ft
533,3 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás lakás, Szentimrevárosban, Budapest
Eladó 4 szobás lakás, Szentimrevárosban, Budapest
64 M Ft
533,3 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 526 0466
ReferensBíró Krisztina
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Eladó 4 szobás lakás, Szentimrevárosban, Budapest

120 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A XI. kerület legfrekventáltabb részén, a Diószegi utcánál eladó, egy br. 120 nm-es, nettó 80 nm-es TETŐTÉRI lakás. A hat lakásos társasház 1940-ben épült, de teljesen rendben van. Az elmúlt 10 évben mind a vezetékek, mind a tető felújításra került. A lakás maga felújítandó, de kiválóan alakítható. Egy kis képzelet, fantázia és egy csodás, egyedi, K-D-Ny-i fekvésének köszönhetően fényben pompázó, különleges otthont tud teremteni az új tulajdonos. Ezeket az adottságokat még tovább fokozza a 11 nm-es, élhető terasz, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk a Gellérthegyre és a Sashegyre. Még, ami nagyon fontos itt Belbuda szívében, a parkolási lehetőség, amit zárt, önálló garázs biztosít.
Tehát itt mindent egyben megtalál, ha zöldben, csendben, közel a központhoz szeretne élni.
Érdemes megnézni, hívását várom bármikor!
Ha eladó vagy kiadó lakását szeretné magas minőségben és a lehető legmagasabb piaci áron értékesíteni, vagy kiadni, hívjon bizalommal!
További szolgáltatásaink: energetikai tanúsítvány (akár 24 órán belül), CSOK, lakáskölcsön, lakástakarék-pénztár, teljeskörű ügyvédi szolgáltatás, ingatlan bérbeadás, felújítás.
Várom hívását hétvégén és ünnepnapokon is!
Szolgáltatásaink meglévő és új ügyfelek számára is elérhetők.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018