Eladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobásEladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobás
Eladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobás
45 900 000 Ft
655,7 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
Eladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobás
Eladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobás
45,9 M Ft
655,7 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
+36 70 567 1817
magánszemélyKiss Gergely
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Albertfalván, a Fegyvernek utcában, 2+2 szobás

70 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
panellakás
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó a XI. kerület Fegyvernek utcában egy 70 nm-es (+5 nm terasz), 2+2 szobás, IX.emeleti, felújított állapotú lakás.

A lakás jól karbantartott, igényesen berendezett. Konyhája világos ablakos (kelet felé néző panoráma) ahol egy étkező asztal is könnyedén elfér. A nappaliból (17nm) nyugatra néző panoráma nyílik a budaörsi hegyekre. Innen juthatunk ki az 5 nm-es teraszra is. Egy teljes értékű (14nm) és két félszoba méretű (7nm) hálószoba található. Oldalsó szomszéd mindössze egy 3méteres szakaszon található, ezt leszámítva nem határos senkivel.
A fehérvári úti villamos- és buszmegálló maximum 5 perc séta (villamosok: 41, 47, 48, 17, 19, 56-os számúak, buszok: 114, 213, 214, 973-es számúak). Móricz Zsigmond körtér, Allee, Kelenföld vasút-és metróállomás könnyedén meggközelíthetőek.
A házzal szemben nemrég Lidl épült, melynek a vásárlási lehetőségen kívül plusz előnye, hogy a panoráma örökké megmarad.
Iskola, óvoda, több játszótér, orvosi rendelő, étterem (Vakvarjú) karnyújtásnyira található. Dunaparti Megálló is sétatávolságra.

Az elmúlt 5 évben a következő felújítási munkákat végeztük el:
- műanyag hőszigetelő ablakok dupla erkélyajtóval
- fürdőszoba teljeskörű felújítása
- összes víz és szennyvízvezeték cseréje (lakáson belül és az épületben található valamennyi főnyomócső és szennyvízvezeték cseréje)
- villanyvezetékek és konnektorok cseréje a teljes lakásban
- acélbetétes bejárati ajtó
- új alumínium radiátorok
- belső ajtók cseréje
- belső melegburkolatok cseréje
- 2 DB Daikin klíma
- konyhabútor komplett cseréje beépített sütő, gázfőzőlap és mosogatógép
- igény esetén az összes bútor megbeszélés tárgyát képezheti

Ingatlanközvetítők kérem NE keressenek! Nincs arra időm, hogy mindenkinek elmagyarázzam, miért szeretném ha ezt a kérésemet tiszteletben tartanák, így a telefont le fogom tenni...

 • távfűtés
 • nyugati tájolás
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 9.
 • Épület szint: 10. emelet
 • erkély: 5 m2
 • Rezsi: 40 000 Ft/hó
 • parkolás utcán, közterületen

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019