Eladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobás
Eladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobás
98 000 000 Ft576,5 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobás
Eladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobás
98 M Ft
576,5 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Eszék utca, 4+1 szobás

170 m2alapterület
4 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerület frekventált részén, Szentimrevárosban, a Feneketlen-tó és az Allee közelében, egy mellékutcában helyezkedik el. A környék kellemes, sok fával beültetett, fejlett infrastruktúrával rendelkezik. Mind tömegközlekedéssel, mind autóval hamar elérhető. Könnyen és gyorsan eljuthatunk a város bármely részére akár nappal, akár éjjel, hiszen nem messze közlekedik a 19, 41, 47, 49, 56, 61-es villamos, és a 7-es busz, de nem kell sokat sétálnunk, hogy elérjük a 4-6 villamost, vagy az M4 vonalát. A közelben az Allee bevásárlóközpont, Fehérvári úti piac, orvosi rendelő, posta és több oktatási intézmény is található. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). A közeli Feneketlen-tónál vagy a Gellért-hegyen kellemes sétákat tehetünk, de megtalálható itt szabadtéri fitness park, teniszpálya, játszótér is.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős társasház a múlt század húszas-harmincas éveiben épült földszint + háromemeletes épületként, melyre a negyedik emeleti, belső kétszintes lakás 1996-1997-ben épült rá. A lift nélküli házban jelenleg 14 lakás található. A ház karbantartott, jó állapotú, rendezett pénzügyekkel, lakáskassza megtakarítással, biztosítással rendelkezik. Tervbe vették az elektromos hálózat felújítását. Az épület előtt kis előkert, mögötte egy nagyobb hátsó kert, zöld, fás környezet található.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Ez a belső kétszintes ingatlan az épület negyedik, legfelső emeletén helyezkedik el és mindössze húsz éves. A lakás alsó szintjének van minimális tetőtéri hangulata, felső szintje végig teljes belmagasságú. Az emeleten ez az egyedüli lakás, így lehetőség nyílt a lépcsőházi előtér lezárására és praktikus tárolóként való kihasználására. A lakás tágas, világos terekkel és hatalmas tetőterasszal rendelkezik. Igazi élmény ide hazajönni! A lakásban 2003-ban nagyobb felújítás történt, amely során kicserélték a vezetékeket, burkolatokat, teljes fűtéskorszerűsítés történt. A nyílászárók cseréjét folyamatosan hajtották végre, két éve az utolsó hőszigetelt üvegezésű ablak is a helyére került. A lakás hangulatát, barátságos atmoszféráját tovább növelik a praktikus tetőablakok és a nappali nagy belmagassága. A némi tetőtéri rész egyáltalán nem zavaró, mindenütt kellemes magasságú.
A bejárati ajtón belépve az előtérbe érkezünk, amely egy légteret alkot a nappalival, az étkezővel, a konyhával és a belső lépcsőt is magában foglaló előszobával. A teret a kémény, valamint a beépített szekrény és nem teljes falak törik meg. A konyha használatát egy kis kamra segíti. A nappali barátságos teret ad családi, baráti találkozókhoz. A félszoba a bejárati ajtó mellett helyezkedik el. A közlekedő végénél jobbra nyílik a fürdőszoba, amely magában foglalja a sarokkádat, zuhanyozót, WC-t és mosdót. Mellette a külön WC található, mely háztartási helyiség funkciót is kapott, valamint itt található a kazán is. A lépcső másik oldalán a szint szobájába érünk.
Az emeletre felérve az előtér fogad bennünket, ahonnan jobbra is és balra is nyílik egy-egy szoba. valamint lenézhetünk a nappaliba. Az előtérből léphetünk ki a hatalmas, igazán intim tetőtéri teraszra, amely társas összejövetelek igen kiváló helyszíne lehet, de napozáshoz, teregetéshez is ideális. Mindhárom irányban messzire elláthatunk. A beépített bútorok természetesen az új tulajdonos rendelkezésére állnak.
A költözés megegyezés szerint megoldható ebbe a csodálatos ingatlanba, amelybe beleszeretni igazán könnyű!
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hivatalos alapterülete 170nm (hasznos területe 153,5nm), ami tartalmazza a pazar tetőterasz 41nm-es nagyságának majd felét. A nappali az étkezőrésszel majd 50nm, a földszinti szoba 18nm, míg a félszoba 10,8nm nagyságú; a konyha 7,5nm, míg a fürdőszoba 10,2nm. Az emeleti szobák 13,4nm és 13,5nm nagyságúak.
Belmagasság lent: 2,6m.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést és a meleg vizet az öt éve kicserélt Junkers típusú kombi cirkókazán biztosítja. A szobákban radiátorok, a fürdőszobában törölközőszárítós radiátor szolgáltatja a meleget. Az elhasznált vízmennyiség mérésére külön vízóra került felszerelésre, de a vízdíjat nem ennek alapján, hanem a közös költségben átalányban fizetik. Némely ablakra szúnyoghálót szereltek. A lakók biztonságát riasztó is védi.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 46.000,- Ft, amely tartalmazza a felújítási alapot, lakáskassza megtakarítást, a víz- és csatornahasználati díjat, a szemétszállítást, a háztakarítást és a közös képviselet díját. A gázszámla átalánya, amely a fűtést és a vízmelegítés díját tartalmazza, ~35eFt körül alakul.
TÁROLÓ:
A ház pincéjében találunk egy közös használatú kerékpártárolót.
PARKOLÁS:
Parkolásra a ház körüli közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik. Bejelentett lakcímmel kedvezményes éves matrica igényelhető.
Irányára: 98MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018