Eladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utca
Eladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utca
17 900 000 Ft688,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utca
Eladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utca
17,9 M Ft
688,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 316 0840
ReferensZsiros Ildikó
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utca

26 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
felújítandó

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületében Kelenföldön a Bartók Béla az Etele út és a Tétényi által határolt területen a Ballagi Mór utcában található az ingatlan. A Bartók Béla úton közlekedő 19-es, 49-es, villamosok illetve a 918-as busz segítségével mind Buda, mind pedig a pesti belváros könnyedén elérhető. A közelben találhatóak kisebb boltok, kávézók éttermek valamint benzinkút, cukrászda, patika továbbá Kelenföld Városközpont a hétvégenként ott működő szabadtéri piac, melyek mind kényelmesebbé teszik a mindennapi bevásárlást és ügyintézést, és a közelben lévő Bikás park, ami remek szabadtéri kikapcsolódási, sportolási lehetőségeket nyújt, kicsiknek, nagyoknak, az egész család számára.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A sátortetős, körfolyosós ház az 1940-es években épült, földszint + 3 emeletes. A lakóház rendezett, folyamatosan karbantartott: 2 éve cserélték a teljes gázcső rendszert, nemrég a villanyhálózatot, jelenleg pedig a lépcsőház felújítása zajlik. A felújítási munkálatok végezte után kifestik a teljes lépcsőházat is. A földszinten biciklitárolók találhatóak. A közös képviselő, aki egyben a gondnok is, a házban lakik, így igazán odafigyel a ház ügyes-bajos dolgaira. Az épületben lift nincs!
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 26nm + 8nm állógalériás lakás a társasház 2. emeltén található, ahová a tágas lépcsőházon keresztül jutunk fel. A lakás bejárata a függőfolyosóról nyílik. A lakás kelet-nyugati tájolású. A szoba délelőtt, míg a konyha felőli rész délután világos, ahová nyáron még a nap is besüt a magasabban lévő emeletnek és a tágas udvarnak köszönhetően. A lakásba belépve a kis konyhába érkezünk, amelynek jobb oldalán függönnyel és félfalakkal leválasztva található a wc, a mosógép és a hűtő, valamint a fürdőkád. Szemben nyílik a szoba, melyet a nagy, 3,88 méteres belmagasságának köszönhetően tavaly galériáztak, így nyerve plusz 8 négyzetméternyi életteret. A szobában szalagparketta található, mely akár újra is csiszolható, lakkozható. Nemrég cserélték a villanyvezetékeket és új villany- illetve gázóra is felszerelésre került. A lakás alapvetően közepes-felújítandó állapotú, a fürdőszoba és konyha rész újragondolása után költözhető, melyhez a képek között átalakítási tervet is csatoltunk.
Jó választás befektetésnek, hiszen az egyetemek csupán pár percre vannak tömegközlekedéssel, de első, induló lakásnak is tökéletes.
A lakás tehermentes, a birtokbaadás maximum 3 hónap.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 26nm + 8nm galéria
Belmagasság: 3,9 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gázkonvektor látja el, a meleg víz ellátást pedig villanybojler biztosítja. Külön vízóra van.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 5.200 Ft, mely tartalmazza a házzal kapcsolatos összes üzemeltetési költséget.
A fűtés átalánydíja 4.200 Ft havonta.
PARKOLÁS:
Az utcán kényelmesen, biztonságosan és ingyen parkolhatunk.
Ára: 17,9 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 2.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018