Budapest, XI. kerület Ábel Jenő utcaBudapest, XI. kerület Ábel Jenő utcaBudapest, XI. kerület Ábel Jenő utcaBudapest, XI. kerület Ábel Jenő utcaBudapest, XI. kerület Ábel Jenő utcaBudapest, XI. kerület Ábel Jenő utcaBudapest, XI. kerület Ábel Jenő utcaBudapest, XI. kerület Ábel Jenő utcaBudapest, XI. kerület Ábel Jenő utcaBudapest, XI. kerület Ábel Jenő utcaBudapest, XI. kerület Ábel Jenő utcaBudapest, XI. kerület Ábel Jenő utcaBudapest, XI. kerület Ábel Jenő utcaBudapest, XI. kerület Ábel Jenő utca
Budapest, XI. kerület Ábel Jenő utca
35 900 000 Ft718 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest, XI. kerület Ábel Jenő utca
Budapest, XI. kerület Ábel Jenő utca
35,9 M Ft
718 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 505 0813
ReferensAblaka Paloma
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, XI. kerület Ábel Jenő utca

50 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda XI. kerületében, Szentimre városrészben helyezkedik el. Tömegközlekedése kiváló, hiszen néhány perc alatt eljuthatunk a Móricz Zsigmond körtérre, ahol számos villamos, busz és az M4 megállói találhatók. A Széll Kálmán tér, valamint a pesti belváros is jól megközelíthető. Bevásárlási lehetőségként a közelben található az Allee bevásárló központ, a Fehérvári úti vásárcsarnok, valamint számos üzlet, de az Újbudai Egészségközpontot, postát, bankfiókokat, Pető Intézetet, Kertészeti Egyetemet, iskolát is perceken belül elérhetjük. A Feneketlen-tó és az azt körülvevő park, valamint a szintén közeli Gellért-hegy remek kikapcsolódási lehetőséget kínálnak egy hosszabb nap után.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű sátortetős társasház az 1950-es években épült. Az 6 szintes épületet folyamatosan karbantartják, átlagos állapotú, a lépcsőházat pár éve újították fel. A felsőbb emeletekre való feljutást lift segíti. A társasházban 19 lakás található.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az 50 nm-es lakás a társasház 3. emeletén található, ami fölött már csak a beépített tetőtér van. A zárt lépcsőházból a biztonsági, több ponton záródó bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk. Innen jobbra található a fürdőszoba WC-vel, melynek ablaka a lichthofra nyílik. A fürdőszobával szemben található a kamrás konyha. A bejárati ajtóval szemben tudunk bemenni a nappaliba, ahonnan nyílik a másik szoba. Elhelyezkedésének köszönhetően a lakás nagyon világos, napsütötte. Az ingatlan tehermentes.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 50 nm
- nappali: 15,4 nm
- szoba: 17,5 nm
- konyha: 5,3 nm
- kamra: 2
- fürdő: 3,6 nm
Belmagasság: 2,8 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet (gáz ) cirkó biztosítja. Egyedi mérésre alkalmas vízóra nem került felszerelésre. Az ablakokon redőny található, klíma van.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 13.000 Ft, amely magába foglalja a víz és csatorna díjat, a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a lift működtetését, a közös villanyfogyasztást és a biztosítást.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 3 nm-es tároló.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.
Irányár: 35,9 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018