Budapest, X. kerület Makk utca 5-7.Budapest, X. kerület Makk utca 5-7.Budapest, X. kerület Makk utca 5-7.Budapest, X. kerület Makk utca 5-7.Budapest, X. kerület Makk utca 5-7.Budapest, X. kerület Makk utca 5-7.Budapest, X. kerület Makk utca 5-7.Budapest, X. kerület Makk utca 5-7.
40 710 000 Ft
 • 8 fotó
 • Térkép
40,7 M Ft
550,1 E Ft/m2
 • 8 fotó
 • Térkép
+3670708 2452
értékesítőSirkó Gábor
Telefonálok

Eladó lakás: Somfa Liget 6. ütem

Budapest, X. kerület Makk utca 5-7.

74 m2alapterület
1 és 3 fél szoba
tégla építésű
Új építésű
2018.10.átadás

Az eladó lakás leírása

Somfa Liget 6. ütem

Az OTP Ingatlan Zrt. a Somfa Liget lakópark korábbi öt ütemének sikeres lezárása után 2017 nyarán megkezdte az VI. ütem fejlesztését, melynek keretében két környezetbe illeszkedő társasházban 42-42 db változatos méretű lakással egészül ki a lakópark.
A korábbi öt ütem sikere, a kialakult új, megszépült környezet, illetve az infrastrukturális fejlesztések garanciát jelentenek a minőség és az élhető környezet tekintetében az induló 6. ütem jövőbeni lakói részére.
A Somfa Liget lakópark 84 új otthona két külön épületben kerül megépítésre, pince, földszint és 5 emeletes kialakításban. Az igényes, lifttel ellátott azonos kialakítású, egymástól csak az épületek színezésében eltérő épületek földszintjén 5 kertkapcsolatos lakás, az I-IV. emeleteken 8 db változatos méretű lakás, az V. emeleten pedig 5 db tetőteraszos penthouse lakás létesül.
A tervezés során a parkolási lehetőségeket maximáltuk, így a biztonságos, telken belüli parkolás az épületek pinceszintjén kialakításra kerülő teremgarázsokban lesz biztosítva, társasházanként 42 db parkolóhely valósul meg, illetve a 27-27 db tároló a lépcsőházból megközelíthetően, a földszinten kerül kialakításra.
A kertben automata öntözőrendszer és egy kisebb játszótér is létesül.
A korábbi ütemek során kialakult újszerű környezet és az 6. ütem keretében megvalósuló saját parkosított kerttel rendelkező impozáns épület harmonikus környezetet alkot majd.

Modern otthonok, alacsony fenntartási költségek
A lakóparkban minőségi, kulcsrakész otthonokat kínálunk a 39 négyzetméteres garzon lakásoktól, a 87 négyzetméteres tetőteraszos penthouse lakásokig.
A változatos méretű és alaprajzú lakástípusok között az első lakást kereső fiatalok, a CSOK nyújtotta lehetőségeket kihasználni szándékozó családosok, vagy akár a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják álmaik otthonát.
A lakópark lakásainak tervezésénél egyik legfőbb szempont az élhető, jó elosztású, funkcionálisan hatékony alaprajzok kialakítása volt. Az átgondolt alaprajzi kialakításon túl a felhasznált anyagok minősége és az ízlésesen összeállított burkolatok növelik a komfortérzetet.
A tervezés során kiemelt figyelmet kapott a természetes megvilágítás, ezért a lakások többségében a nagyméretű nyílászárók kellemes benapozottságot biztosítanak. A változatos méretű és elosztású otthonokhoz jól használható, méretes erkélyek, a felső szinteken tetőteraszok épülnek.
A Somfa Liget lakópark kivitelezés tekintetében is mentes a kompromisszumoktól. A beépített anyagok minőségének és a korszerű építési technológiáknak köszönhetően a lakások energiatakarékosak, gazdaságosan üzemeltethetőek lesznek. A lakások fűtés- és melegvíz ellátását házközponti gázkazán biztosítja, az energiafogyasztás mérése ingatlanonként egyedi mérőórákkal történik.
A lakásokban csillagpontos vagyonvédelmi hálózat előkészítés kerül kiépítésre. Minden szobában TV-csatlakozó aljzat és telefoncsatlakozó aljzat kerül elhelyezésre.
mutass többetmutass kevesebbet

 • CSOK igényelhető
 • új építésű
 • házközponti egyedi méréssel
 • délnyugati tájolás
 • Épület emelet: 2.
 • Épület szint: 5. emelet
 • erkély: : 17 m2
 • parkolás teremgarázs beálló

Parkolás

teremgarázs beálló
84db szabad hely
1 530 000 Ft

hirdetés
Környék bemutatása
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018