Alkalmi vétel
Budapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteres
Alkalmi vétel
Budapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteres
23 900 000 Ft
434,5 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteres
23,9 M Ft
434,5 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 257 7989
ReferensOrszáczky László
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Óhegy, Harmat utca, 55 négyzetméteres

55 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

X.kerületben a Rottenbiller park közelében a Harmat utcában, négy emeletes téglaházban, erkélyes, 2 szobás, 55 nm-es, saját ízlésre formálható, 3.emeletei napfényes, tehermentes, klimatizált, parkra és utcára is néző, két irányban tájolt lakás, jó ellátottságú helyen eladó!

A lakás elrendezése kiváló, a szobák és a mellékhelyiségek külön nyílnak, a konyha és a fürdőszoba ablakos, a pince szinten egy kb. 1,5 nm-es saját, zárt tároló is tartozik hozzá. A nappaliból egy kb. 5 nm-es erkélyre lehet kilépni, amely a ház zárt parkjára néz.
A lakás közepes állapotú, 2 éve a hálószobában a nyílászáró, az összes helyiségben a radiátorok lettek kicserélve. A szobákban mozaik fa parketta található.

A ház 4 emeletes, karbantartott, az 1960-as évek közepén, téglából épült. A lépcsőház ablakos, rendezett, a lakóközösség kulturált. A háznak saját körbekerített parkja van.

A környék ellátottsága és közlekedése kiváló, a közelben iskolák, orvosi rendelők, bevásárlási lehetőségek, parkok, több busz és villamos megállója néhány perc sétára megtalálható!

Ezt a lakást kiemelten ajánlom egyedülállóknak vagy pároknak, akár kiadásban gondolkodó befektetőknek is, mert a környéken az albérletekre igen nagy a kereslet.

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt az Ön által kiválasztott ingatlan megvásárlásához! Bank semleges, Ingyenes hitel ügyintézés, kifejezetten ingatlan adás-vételire szakosodott ügyvéd korrekt munkadíjjal, teljes körű földhivatali eljárással! Ha Önnek megtetszik a lakás és meg szeretné vásárolni, és igényt tart rá, Mi elintézzük, hogy Önnek csak az adásvételi szerződésre kelljen jönnie!
Érdeklődni: Orszáczky László 0670/257-7989

Referencia szám: 1130

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018