Budapest, X. kerület Gépmadár utcaBudapest, X. kerület Gépmadár utcaBudapest, X. kerület Gépmadár utcaBudapest, X. kerület Gépmadár utcaBudapest, X. kerület Gépmadár utcaBudapest, X. kerület Gépmadár utcaBudapest, X. kerület Gépmadár utcaBudapest, X. kerület Gépmadár utcaBudapest, X. kerület Gépmadár utcaBudapest, X. kerület Gépmadár utcaBudapest, X. kerület Gépmadár utcaBudapest, X. kerület Gépmadár utcaBudapest, X. kerület Gépmadár utca
Budapest, X. kerület Gépmadár utca
27 900 000 Ft393 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapest, X. kerület Gépmadár utca
Budapest, X. kerület Gépmadár utca
27,9 M Ft
393 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 381 9334
ReferensFurmen Mónika
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, X. kerület Gépmadár utca

71 m2alapterület
2 és fél szoba
panellakás
felújítandó

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk a X. kerületben, közvetlenül az Örs vezér térnél fekvő, közkedvelt Gyakorló utcai lakótelepen, 10 emeletes panel épületben, X. emeleti, 71 nm-es, 2 és fél szobás, 3 nm erkéllyel rendelkező, felújítandó állapotú lakást.

 

A három lépcsőházból álló, emeletenként 5 lakásból álló épület korának megfelelő állapotban van köszönhetően a folyamatos karbantartásnak, a tető is ennek során került teljes felújításra 2017-ben és bár ez a tömb még nem esett át a panelprogramon, a korszerűsítés a közeljövőben itt is megtörténik majd.

A lakás ugyan felújítandó, azonban 2011-ben a villanyvezetékek részleges áthúzásra kerültek, a nyílászárókat műanyag, hő- és hangszigetelt nyílászárókra, a szobákban lévő burkolatokat laminált parkettára cserélték.  A lakásba egy több ponton záródó biztonsági ajtón jutunk be a tágas előszobába, melynek jobb oldaláról egymás után nyílik egy tároló, mely nagyságából adódóan gardróbként is használható, a külön WC és a fürdőszoba. Szemben található a világos, ablakos, konyha, mely mellet található a tágas étkező, melyből a két kisebbik szoba megközelíthető, így egy kis tárgyaló és egy iroda, a legnagyobb szobából szinte átlátunk Budára a kellemes méretű erkélyre lépve, mely fekvése által szinte egész nap világos, napsütéses. A lakás jelenleg irodaként üzemel, de átalakítás nem történt, így lakásként is azonnal birtokba vehető.

A szobák laminált parkettával, az összes többi helység járólappal burkolt.

Egy minimális ráfordítással a konyha és az étkező közötti fal kibontható, mellyel térérzetünk növelhető, valamint a fényviszonyok is átrendeződnek.

A X. emeleti elhelyezkedésének köszönhetően nem halljuk a környék lüktetését, teljesen elszeparáltan érezhetjük magunkat új otthonunkban.

 

Finanszírozás

Az ingatlan banki finanszírozással és készpénzzel egyaránt megvásárolható, melyben profi hiteltanácsadó kollegánk térítésmentesen áll rendelkezésükre.

 

Műszaki

A 2011-ben a villanyvezetékek részlegesen áthúzásra, a nyílászárók cserére kerültek, valamint a szobák burkolatai laminált parketta burkolatot kaptak.  A nagy melegben légkondicionáló berendezés szolgálja a kellemes hőérzetünk elérését.

Az ingatlan fűtését tekintve házközponti, melynek havi átalánya 11.140,- Ft. A közös költség 12.800,- Ft, mely tartalmazza a lépcsőházvilágítás és – takarítás, valamint a szemétszállítás díját és felújítási alapot.

 

Környék

A Gyakorló utcai lakótelep az Örs vezér tér közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A lakótelep zöld parkokkal, játszóterekkel gazdagított, mely hivatott elvenni a betonrengeteg érzetét. Óvoda, bölcsőde, oktatási intézmények, orvosi rendelő, gyógyszertár a telepen található. Megszámlálhatatlan bevásárlási lehetőséget nyújt a közvetlen közelben található Árkád, Sugár és IKEA bevásárlóközpontok, melyek egy kellemes sétával könnyen megközelíthető.

 

Közlekedés

Az Örs vezér tér gyalog 5 perc alatt elérhető, ahol számos közlekedési eszköz található, így a város szinte minden pontja 30 percen belül elérhető.

 

Ajánlom Önnek, amennyiben közlekedési és bevásárlási szempontból tökéletes helyen képzelte el otthonát, ugyanakkor fontosnak tartja a parkos környezetet és a kulturált lakóközösséget.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018