hirdetés
Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utcaBudapest, VIII. kerület Kőfaragó utcaBudapest, VIII. kerület Kőfaragó utcaBudapest, VIII. kerület Kőfaragó utcaBudapest, VIII. kerület Kőfaragó utcaBudapest, VIII. kerület Kőfaragó utcaBudapest, VIII. kerület Kőfaragó utcaBudapest, VIII. kerület Kőfaragó utcaBudapest, VIII. kerület Kőfaragó utcaBudapest, VIII. kerület Kőfaragó utcaBudapest, VIII. kerület Kőfaragó utcaBudapest, VIII. kerület Kőfaragó utcaBudapest, VIII. kerület Kőfaragó utcaBudapest, VIII. kerület Kőfaragó utca
Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca
64 900 000 Ft499,2 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca
Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca
64,9 M Ft
499,2 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 222 3159
ReferensPasarét Ingatlanüzlet Management Kft.
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca

130 m2alapterület
4 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A Palotanegyed legszebb utcájában, 20-as években épült szép, karbantartott házában eladó egy 130 nm-es, 4 szobás elegáns lakás. Az ingatlanba, a lépcsőház felől, zárható, szeparált folyosóról juthatunk be. A lakás központja a kényelmes konyha, nagy ablakkal. Innen, a beépített szekrényes közlekedőn tovább haladva, érünk a nappaliba, melynek ablakából egészen a Rákóczi útig ellátni. Ebből a helyiségből nyílik a jelenleg hálóként használt, erkélyes szoba. Itt hatalmas, tükrös ajtókkal felszerelt, beépített szekrények könnyítik a rendrakást. A szekrényben van elrejtve egy kis intim átjáró a fürdőszobába, ahova persze a közlekedőből is el lehet jutni. A konyha felől a másik irányba haladva még  két szoba van, melyeknek ablakai a folyosóra néznek.
Az épületet 2005-ben renoválták, a lakást 2006-ban újították fel. (az elektromos vezetékeket és a vízhálózatot is)
A házban jó közösség él, vigyáznak a közös tulajdonra is, tisztán tartják, növényekkel díszítik.
Az ingatlan alapterülete számos variációt rejt, akár két lakásra is osztható, vagy lakással összekötött rendelőnek is átalakítható.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018