Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.
Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.
86 900 000 Ft
769 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.
Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.
86,9 M Ft
769 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 601 2305
magánszemélyRégi Márton
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, VIII. kerület Kőfaragó utca 5.

113 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladósorba került szeretett belvárosi lakásunk a Palotanegyed szívében!

A lakás a palotanegyed csendes egyirányú utcájában, a Kőfaragó utcában helyezkedik el, egy kétszintes, jó állapotban lévő műemlék ház második emeletén, utcai kilátással. 2016-ban került teljes felújításra - padlótól plafonig. Megtörtént a falak átmozgatása, terek egybenyitása, funkciók variálása... Mindez úgy, hogy megőrizzük a lakás eredeti jellegét. Rengeteg időt és energiát fektettünk abba, hogy a régi fa pallótokos nyílászárók megmaradjanak, de úgy, hogy szigeteljenek is.

A lakás tagadhatatlanul modern, de a környezet, a nagy belmagasság és a sok eredeti részlet megőrzése miatt egy pillanatig sem hideg, vagy lélektelen.
Az összes szoba tágas és világos, a nappaliban és a hálóban is ’táncolni lehet’, a harmadik szobában pedig egy gardrób került kialakításra, de csendes dolgozó szobaként is használhatja a leendő tulajdonos. A konyhával egybeépített étkező-pihenő helyiség középen kiváló motorja lehet a közösségi életnek.
Felújítottuk a gépészetet is, minden csúcstechnikás, alacsony fogyasztású és ízlésesen elrejtett, hogy egyetlen berendezés se legyen az arcunkban, miközben még olyan technológiákra is gondoltunk, mint a szagelszívás - de nemcsak a wc-ben, hanem konkrétan a wc-csészében is... Van távolról vezérelhető fűtésrendszer (padlófűtés), álmennyezet, új víz és gázvezetékek, illetve költséghatékony kondenzációs Viessmann kazán.

Hatalmas beépített tárolószekrények - a konyha egyik falának a fele, valamint az előszobában is van egy nagy szekrény, de még a wc fölött is találhatóak tárolórekeszek.
Kifejezetten alkalmas a lakás saját részre, de adottságai miatt akár könnyedén alakítható irodává is. Befektetésnek is kiváló hiszen a környéken a lakás árak folyamatosan nőnek, és a belvárosi környezet miatt könnyen kiadható.
A lakás azonnal költözhető állapotban van, tehermentes, ide tényleg csak a bőröndöket kell behúzni.
INGATLAN ÜGYNÖKÖK NE KERESSENEK!!!

  • luxus
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 2. emelet
  • parkolás utcán, közterületen
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019