Eladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobás
Eladó lakás Józsefvárosban, 2 szobás
39 500 000 Ft
572,5 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Józsefvárosban, 2 szobás
Eladó lakás Józsefvárosban, 2 szobás
39,5 M Ft
572,5 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 1 408 8536
ReferensIngatlanbankár
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Józsefvárosban, 2 szobás

69 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

#3#Z
Eladó a VIII. kerületben a Rákóczi úton egyik legszebb házában lévő első emeleti 69 nm-es 2 szobás lakás, ami a Blaha L. Tér és a Keleti Pályaudvar között helyezkedik el.
Állapotát tekintve 10 éve lett felújítva értendő ez az elektromos vezetékekre és a fűtésrendszerre is. A szobák ablakai az utcára néznek .
Belmagassága nagy így galériázható. A lakásba egy ajtóval zárható 2 lakásos nyitott folyóson lehet bejutni ami hangulatos csöndes belső kertre, néz.
Burkolatok parketta és csempe. Fűtését és a meleg vizet kombi cirkó biztosítja. Vízórával felszerelt. Közös költsége 9600.- Ft.
Mivel a belvárosban helyezkedik el így infrastruktúrája kiváló gyalogosan is percek alatt be lehet kapcsolódni a főváros tömegközlekedésébe. A Keleti pályaudvaron a metrót és a trolibuszokat, a Blaha Lujza téren az M2-es metrót, valamint a 4-6-os villamosokat percek alatt elérhetjük. Bevásárlási lehetőség, egészségügyi ellátás iskola a közelben.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018