Eladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 117 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 117 négyzetméteres
99 000 000 Ft
846,2 E Ft/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
99 M Ft
846,2 E Ft/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
+36 30 300 4175
magánszemélyGábor Yvette
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 117 négyzetméteres

117 m2alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

FŐBB JELLEMZŐK: IGÉNYESEN, MAGAS SZÍNVONALON FELÚJÍTOTT, CSENDES, UTCÁRA NÉZŐ INGATLAN, KITŰNŐ LOKÁCIÓ, KÖZEL BELVÁROS, KITŰNŐ KÖZLEKEDÉS,VILÁGOS, TÁGAS TEREK, BEFEKTETÉSNEK KIVÁLÓ,

Kizárólagos megbízással kínálok értékesítésre korrekt tulajdonosoktól Palotanegyed városrész csücskében, egy utcára néző ablakokkal, 2019--ben műszakilag és esztétikailag felújított 117 nm alapterületű, valóságban 120 nm-es, É-D-i tájolású luxus ingatlant, egy folyamatosan karbantartott liftes ház negyedik emeletén.

Az ingatlan remek elhelyezkedésének és lokációjának köszönhetően, tökéletes életvitelszerű itt lakásra, valamint hosszútávú kiadásra is.

Ár: 99 mFT

A KÖRNYÉK:
Nagy régi polgári házak között magasodó épület, jó hangulatot idéző környék, miközben egy dinamikusan fejlődő, fiatalokkal teli városrész.
Városrész megnevezése Palotanegyed, de vele közvetlen szomszédságban a Corvin negyed a maga gazdag ellátottságával.Az ingatlantól gyorsan megközelíthető a Belváros, valamint a Petőfi hídon át a Budai oldal is.

Közelében szinte minden megtalálható. pl. üzletek, boltok, vendéglők, éttermek, valamint bankok, cukrászda, történelmi nevezetességek, kulturális helyek, parkok, háziorvosi rendelő.

AZ ÉPÜLET:
A József körút és a Baross utca sarkán álló 4 emeletes bérházat a köznyelv gyakran csak Stex-házként emlegeti, utalva a földszintjén elhelyezkedő ismert vendéglőre. Az épület 1891-ben épült, Hubert József és Móry Károly budapesti építészek tervei szerint. Az első tervek 1890-ben láttak napvilágot, az épület azonban az 1891-ben elkészített módosított tervek szerint valósult meg és látható napjainkban is. Az épület tulajdonosa az egyik tervező, Móry Károly volt, aki 1906-tól itt is élt. 1926-os halálát követően Móry Béla elismert vegyészmérnök és egyetemi professzor tulajdonába került a ház 1946-ig, tőle Szentágotay István vette át az épületet. Az épület historizáló stílusú körfolyosós bérház, a földszint nagy részét a Stex étterem, söröző és kávéház foglalja el, melynek bejárata a sarkon helyezkedik el.

Egy fő lépcsőházzal és egy udvari lépcsőházzal rendelkezik.
Téglaház, 4 emeletes, 5 szintes.
Építési stílus polgári. Zárt lépcsőházas.
A főlépcsőház vezet a körfolyosóra, ahonnan eljuthatunk a bejárathoz.
A Társasház lifttel ellátott.
A belső udvar, körfolyosók, tető, kémények felújítása megtörtént.

A LAKÁS:
Az ingatlant a tulajdonosok 2019-ben felújították.
A villany, és vízvezetékek, gázvezetékek komplett cseréje megtörtént.
Minden helyiség szinte teljesen újonnan kialakított és felújított.
Állapota felújított, mérete a tulajdoni lap szerint 117 nm, a valóságban 120 nm.
A lakószobák száma 3 tágas szoba, egy nagyméretű étkezős konyha, egy gardrób helyiség, 2 fürdő, 1 külön toalett, egy mosókonyha.
Belmagasság 380 cm.
Nyílászárók állapota eredeti, de jó-állapotú, ezek nem kerültek kicserélésre a felújítás során a szobák oldalán, de a konyhai nyílászárók és bejárati ajtó teljesen új.
Burkolatok a szobákban kitűnő állapotú tölgyfaparketta parketta, az újonnan elkészült vizes helyiségekben és a konyhában márvány greslap.

MŰSZAKI JELLEMZŐK:
A lakás fűtését cirkókazán biztosítja, valamint a 3 nagyméretű szobában klíma, amely fűt és hűt egyaránt.

A Társasház stabil anyagi lábakon áll, a ház folyamatosan karbantartott.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség 20.992 Ft/hó, mely tartalmazza a szemétszállítást, háztakarítást, lépcsőház világítást, felújítási alapot, a közös képviselő díját és a ház biztosítását.

PARKOLÁS:
Az utcán közterületen fizetős, de az itt bejelentkező számára csak az éves 2000 Ft -os díjat kell megfizetni.

Az adatok kizárólag megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak.
Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartjuk.

A tulajdonos kérése, hogy az ingatlant csak rajtam keresztül kívánja értékesíteni, így nyomatékosan kéri, hogy ne keressék sem ingatlanosok, sem magánszemélyek! Együttműködöm más ingatlanközvetítő irodával! Köszönöm.

Hívjon bizalommal minden nap 9-21 óra között, akár a hétvégén is!
Amennyiben nem veszem fel a telefont, mindenkit visszahívok!

Bármilyen kérdése vagy kérése lenne az ingatlannal kapcsolatban rugalmasan tudok válaszolni vagy mutatni, mert kulccsal rendelkezem.

 • duplakomfortos
 • gáz (cirko)
 • déli tájolás
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 4.
 • Épület szint: 5. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020