Eladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Barcsay utca, 2+1 szobásEladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Barcsay utca, 2+1 szobás
Hirdetés
Eladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Barcsay utca, 2+1 szobásEladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Barcsay utca, 2+1 szobásEladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Barcsay utca, 2+1 szobásEladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Barcsay utca, 2+1 szobásEladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Barcsay utca, 2+1 szobásEladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Barcsay utca, 2+1 szobásEladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Barcsay utca, 2+1 szobásEladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Barcsay utca, 2+1 szobásEladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Barcsay utca, 2+1 szobás
Eladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Barcsay utca, 2+1 szobás
38 900 000 Ft563,8 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Barcsay utca, 2+1 szobás
Eladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Barcsay utca, 2+1 szobás
38,9 M Ft
563,8 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 600 6015
ReferensKota Gábor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás Erzsébetvárosban, VII. kerület Barcsay utca, 2+1 szobás

69 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Hivatkozási szám: LV1768
Rövidtávú vagy hosszútávú bérbeadás? Bármelyiket választja, az a jó döntés!

Eladó Budapesten, a VII. kerületben, a kellemes Barcsay utcában, egy kőhajításnyira a Körúttól, egy 69 m2-es, 2+ félszobás, néhány éve teljesen felújított, földszinti, igényes lakás. Air bnb-re rövid távon és hosszútávon egyaránt jól kiadható. Jelenleg hosszú távú bérlői vannak, kik maradnának adott esetben, így már kulcsátvétel után pénzt termelhet Önnek!

A ház:

Átlagos, jó állapotú. A lakás a ház külön bejáratos hátsó udvarában található, így rövid távú bérbeadás céljára tökéletes az elhelyezkedése. A lakóközösség toleráns, csendes.

A lakás:

2005-2006- ban lett teljesen felújítva, kivéve a nyílászárók cseréjét, hiszen a jó állapotú, eredeti fa ablakok vannak beszerelve. Akkor kicserélték a burkolatokat, és teljes villany és vízhálózat cseréje megtörtént.
Egy egybenyíló szobája van és egy különnyíló szoba és félszoba. Így ideális apartmanoztatásra is.
Bent található egy étkezős konyha kamrával, így kényelmessé téve az életteret, hogy sok ember elférhessen a lakásban.
Ablakai udvarra néznek, közepes benapozottságú, de nagyon csendes és elszigetelt.

Közös költsége: 13.500 ft/hó, ezen felül minden fogyasztás egyedileg mérendő.

Környék és Közlekedés:

Erzsébetváros egyik leghangulatosabb utcája a Barcsay utca. Külföldiek is jól ismerik, hiszen itt gyakori az idegenforgalom, így a rövidtávú kiadás is. Egy utcára található a bulinegyed, mégis csöndesebb a környék itt. Majdnem az ablakunk alatt található az Almássy tér, mely szépen parkosított.
A közlekedés zseniális, hiszen 5 perc sétára található a Blaha Lujza tér, mely közlekedési csomópont, de 50-80 méterre találjuk a 6-os villamos megállóját is, így 20 percen belül átszelhetjük Budát és Pestet.

Hogy kinek is ajánlom?

Egyértelműen Air bnb rövidtávú kiadás céljából, hiszen a ház nem korlátozza ennek a tevékenységét. Ezen felül értékálló az ingatlan, itt jó helyen tudhatja vagyonát.

Belvárosi családi fészeknek is megfelelő a lakás, hiszen jól szeparált, jó helyen van, így a család egésze elfér itt, arról nem is beszélve, hogy aki kilép az utcára, azt a belvárosi forgatag öleli át.

Várom jelentkezését, ha szimpatikus ez a lakás az Ön számára!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018