Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobás
70 900 000 Ft
886,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobás
70,9 M Ft
886,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 600 6015
ReferensKota Gábor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Alsó erdősor, 3 szobás

80 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Hivatkozási szám: LV2136
Álomotthon várja, hogy gazdára leljen!

Eladó a Középső - Erzsébetvárosban, a Rózsák terétől egy karnyújtásnyira, az Alsó erdősor utcában, egy szép társasháznak a 2. emeletén, egy teljes körűen felújított, szinte most elkészült, 80 m2-es, gépesített, 2+1 félszobás, alacsony fenntartású, fényes és tágas, s igencsak beleszeretős igényes lakás. Ide csak a fogkefét kell hoznia!

Előnyei:

- Jó lokalizáció, közel a belváros szívéhez, mégis békés, nyugodt környezetben van
- Szép a társasház külső homlokzata, s kellemes zöld belső udvarral rendelkezik
- Generál szinten felújított és kivitelezett, az utolsó sarokig korszerűsítve
- Minden burkolat, vezeték, nyílászáró és festés új
- Teljesen gépesített, jól szeparált, klimatizált
- Igényes, tágas, fényes (Keleti fekvésű, utcai ablakok)
- Alacsony fenntartású
- Kombinált fűtésű: gáz cirkó - padlófűtés
- Azonnal költözhető, tehermentes
- A modern belsőépítészeti stílus megtestesítője

A ház: Külső homlokzata felújított, belső udvar tágas, fényes, igényes. Lift nincs.

A lakás:

Jól szeparált, hiszen egy étkezős amerikai konyhából áll, egy fürdőszobából és egy külön WC-ből, illetve 2 óriási, fényes szoba tartozik még hozzá, s egy kellemes hűsölős félszoba.

Fűtése a kövezett helységekben padlófűtés, a szobákban pedig gáz cirkó és radiátorok.
Közös költsége: 15.500, mely tartalmazza a társasház kommunális költségeit, a házbiztosítást, illetve a felújítási alapot. Minden közmű fogyasztást külön órával mérünk.

Környék és Közlekedés:

Zseniális. 5 perc séta alatt elérhető az Erzsébet körűt és a bulinegyed határa, mégis olyan környezetben van a lakás, mely nyugodt és békés, így annak ellenére, hogy milyen közel helyezkedünk el a belvárosi fennforgástól, mégis kikapcsolódhatunk itt és pihenhetünk nyugodtan. Közelünkben a Városliget, Színházak, boltok, bevásárlóközpontok és városi látványosságok tömkelege vár bennünket.
közlekedése kiváló, hála a Blaha Lujza tér és a Körút közelségének, villamosok, metróvonalak és buszok/ trolibuszok segítik a gyors közlekedésünket.

Hogy kinek is ajánlom?

Igényes magánszemélyeknek elsősorban, kik kulcsrakész lakást keresnek, mert ebből a lakásból csak egy dolog hiányzik pillanatnyilag...a tulajdonosa.

Befektetésnek is kiváló, hiszen rövid és hosszútávon is magas kiadási árat érhet el, mert nagyon igényes a lakás, így ez jó táptalajt fog biztosítani pénzmagjai számára.

Várom megtisztelő hívását, ha felkeltettem érdeklődését!

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018