Eladó 1 szobás lakás Terézvárosban, Budapest, Zichy Jenő utcaEladó 1 szobás lakás Terézvárosban, Budapest, Zichy Jenő utca
Hirdetés
Eladó 1 szobás lakás Terézvárosban, Budapest, Zichy Jenő utcaEladó 1 szobás lakás Terézvárosban, Budapest, Zichy Jenő utcaEladó 1 szobás lakás Terézvárosban, Budapest, Zichy Jenő utcaEladó 1 szobás lakás Terézvárosban, Budapest, Zichy Jenő utcaEladó 1 szobás lakás Terézvárosban, Budapest, Zichy Jenő utcaEladó 1 szobás lakás Terézvárosban, Budapest, Zichy Jenő utca
Eladó 1 szobás lakás Terézvárosban, Budapest, Zichy Jenő utca
38 300 000 Ft1,3 M Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Eladó 1 szobás lakás Terézvárosban, Budapest, Zichy Jenő utca
Eladó 1 szobás lakás Terézvárosban, Budapest, Zichy Jenő utca
38,3 M Ft
1,3 M Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 30 974 3343
ReferensKeresztes Dániel
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 1 szobás lakás Terézvárosban, Budapest, Zichy Jenő utca

30 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Tudta, hogy az Airbnb házigazdái 190 országban és több mint 34 000 városban osztják meg a helyüket másokkal. Ebben a rendszerben sikeresen működő kis lakásnak keresünk most gazdát.
A kislakás a bulinegyed közepén a Zichy utcában található és az elmúlt időszakban folyamatosan kiadásra került az Airbnb rendszerében.
A 34 nm-es lakás szépen felújított polgári ház földszintjén helyezkedik el , csendes, udvari kilátással. A lakáshoz tartozik kuriózumként még egy kizárólagos használatú 6 nm-es terasz is.
A lakás az elmúlt időszakban teljes felújításon esett át, a beépített anyagok jó minőségűek, kialakítása modern, fiatalos. Annak ellenére, hogy kisméretű minden megtalálható benne ami szükséges a teljes komfort megteremtéséhez. A konyhából nyíló 6 nm-es gardrób került kialakításra, ami mindent elnyel. A gépesített konyha beépített szekrényei egyedi tervezésű olasz dizájn alapján készültek. A nappaliból szépen kialakított praktikus lépcső vezet a galériára, ahol 2 személyes hálóhely került kialakításra.
Az ingatlan elhelyezkedése és minőségi kialakítása lehetővé teszi a rövid és hosszútávú kiadást, ezzel biztosítva tulajdonos befektetésének mielőbbi megtérülését.

  • gáz (konvektor)
  • lift van
  • Épület emelet: földszint

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018