Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobás
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobás
84 900 000 Ft
738,3 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobás
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobás
84,9 M Ft
738,3 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
+36 30 204 0872
magánszemélyBaka István
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Jókai tér, 5+1 szobás

115 m2alapterület
5 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

TULAJDONOSTÓL ELADÓ!!!
Kiváló befektetés, egyedülálló lehetőség, a Jókai térnél, az Andrássy út mellett! Teljesen felújított, 2 lakássá alakított egyedi ingatlannak lehet az új tulajdonosa.
A ház, amelyben a lakás található, a Jókai térnél helyezkedik el. Ez a terület Belső-Terézváros legkedveltebb részéhez tartozik, ahol korábban Budapest arisztokráciája élt, manapság pedig már a fiatalok körében is egyre népszerűbb. A lakástól néhány méterre található az Andrássy út, a Liszt Ferenc tér, az Oktogon, az Opera, a kulturális programokat nyújtó színházak. Csupán egy megállóra a Westend, a Nyugati pályaudvar és még sorolhatnánk a lehetőségeket. A közlekedés kiváló, könnyedén eljuthatunk a város bármelyik pontjára. Akár bevásárlásról, akár szórakozásról van szó, minden megtalálható egy karnyújtásra, a hely kiváló, ami egy ingatlannál a legfontosabb szempont.
A lakás a Jókai térnél található, egy jó állapotú 4 emeletes ház első emeletén. Az ablakok a belső udvarra néznek, így rendkívül csendes az élettér, és a belső fekvés ellenére a lakás meglepően világos. A lakásba belépve egy előtér fogad bennünket, ahonnan a két teljesen elválasztott lakásba juthatunk be.
Kisebb lakás:
Belső két szintes, összesen 39 m2. Az alsó szinten található egy amerikai konyhás nappali, modern konyhabútorral, az ezekhez tartozó konyhagépekkel (sütő, mosogatógép, főzőlap), valamint egy nagyon praktikusan kialakított fürdőszoba. Az emeleten egy teljes méretű szoba került kialakításra. Praktikus, élhető életteret biztosít akár 2 személy számára is.
Nagyobb lakás:
Belső két szintes, összesen 76 m2. Az alsó szinten helyezkedik el egy amerikai konyhás nappali, modern gépesített konyhabútorral, akár egy többtagú családnak is kényelmes életteret biztosítva. Az alsó szinten még egy teljes méretű szoba is helyet kapott és egy modern fürdőszoba. A felső szintre egy nagyon szép lépcsőn juthatunk fel, ahol egy teljes szoba, egy fél szoba, valamint egy fürdő került kialakításra.

 • CSOK igényelhető
 • duplakomfortos
 • gáz (cirko)
 • déli tájolás
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 1.
 • Rezsi: 16 000 Ft/hó
 • parkolás utcán, közterületen
Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018