hirdetés
Eladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobásEladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobás
Eladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobás
75 000 000 Ft892,9 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobás
Eladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobás
75 M Ft
892,9 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 320 1712
ReferensLisztmaier Tamás
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobás

84 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A Podmaniczky utcában a körút és Bajcsy-Zsilinszky út közötti részén, 3 perce a Nyugati tértől, frekventált helyen, első emeleti, 3 szobás lakás eladó!
Az udvar felé eső szoba külön bejárattal leválasztott, egy konyha, egy zuhanyzós WC és egy nagy méretű galéria lett kialakítva. Ez a rész jelenleg ki van adva bérlőnek.
A két utcafront felé néző szoba egybe, és külön is nyílik, és rendelkezik egy franciaerkéllyel.
Mindkét szobába álló galéria lett beépítve, melyek hálóként funkcionáltak, a nappaliban egy dobogó került kialakításra. A nagyméretű hallban található a konyha, ennek a felső része szintén tárolásra alkalmas galériával lett ellátva. Az előtérből külön nyílik a fürdőszoba WC-vel.
A lakás tisztasági festés után lakható, de átalakításra is lehetőség van. Az ingatlan több generáció számára is alkalmas együttélésre.
A közös költség 7.140,- Ft. rezsi költsége kifejezetten takarékos.
A környék ellátottsága kiváló, minden fontos szolgáltatót, iskolát, postát, gyógyszertárat és bevásárlási lehetőséget, a West End City Centert perceken belül el lehet érni.
Közlekedés: 4-es, 6-os villamos, a 3-as metró, és számos buszjárat a Nyugati térről pár perces sétára van.
Megtekintését hétvégén is tudjuk biztosítani.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018