Budapest 1 szobás lakás eladó, BelvárosbanBudapest 1 szobás lakás eladó, BelvárosbanBudapest 1 szobás lakás eladó, BelvárosbanBudapest 1 szobás lakás eladó, BelvárosbanBudapest 1 szobás lakás eladó, BelvárosbanBudapest 1 szobás lakás eladó, BelvárosbanBudapest 1 szobás lakás eladó, BelvárosbanBudapest 1 szobás lakás eladó, Belvárosban
Budapest 1 szobás lakás eladó, Belvárosban
27 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Budapest 1 szobás lakás eladó, Belvárosban
Budapest 1 szobás lakás eladó, Belvárosban
27,9 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 30 696 6963
ReferensBaczynski Eszter
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Budapest 1 szobás lakás eladó, Belvárosban

26 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

V. kerület, Veres Pálné utcában eladó egy 26 nm-es, 1 szobás, garzonlakás.V. kerület, Belváros szívében, a Károlyi kert közelében, a VERES PÁLNÉ UTCÁBAN eladó egy 26 nm-es, jó állapotú, 1 szobás garzonlakás. A hat szintes társasház folyamatosan karbantartott, rendezett. A lakás az épület második emeletén helyezkedik el, ablaka a belső udvarra néz. A neves tervezők által megálmodott épület a rekonstrukciónak, a HOMLOKZATFELÚJÍTÁSNAK köszönhetően visszanyerte eredeti szépségét. A kerületi védelem alatt álló lakóépület halványsárga színt kapott. Kiváló lehetőség, akár befektetés, vagy ingatlan kiadás céljából.A csodálatos épületben található lakás JÓ ELOSZTÁSÚ, CSENDES, ablaka a belső udvarra néz. A 3,5 méteres belmagasság csak még inkább fokozza tágas érzetünket, teljes értékű galéria kialakítására is van lehetőség.A lakásba belépve az előszobából közelíthető meg az összes helyiség. Balra nyílik a szoba, melynek ablaka a belső udvarra néz. Az előttünk lévő függőfolyosón átjárás nincs, ezért magunk hasznosíthatjuk, egy kis privát szférát alakíthatunk ki. Jobbra nyílik a zárt konyha, amihez egy kamra is tartozik. A fürdő és a WC egy helyiségben lett kialakítva. A lakás fűtését házközponti fűtés biztosítja. A szoba parkettával, a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak.Parkolási lehetőség az utcán, közterületen lehetséges.

Közös költség 12.000 Ft havonta, ami tartalmazza a fűtés, víz/csatorna díjat, a szemétszállítás, a közös villanyfogyasztás, a lépcsőház takarítás a felújítási alapot és a társasház biztosítást is.

Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, Vásárcsarnok - minden megtalálható. Metró/buszmegálló van a közelben, a Ferenciek tere pár lépés alatt elérhető.

Fekvés: Dél

Lakás állaga: közepes állapotú

Ház állaga: jó állapotúÜgyintéző: Baczynski Eszter

Azonosító: Q/08-99

  • házközponti
  • lift van
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 6. emelet
Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018